Facultatea Textile și Poligrafie a UTM are un nou logo, acesta fiind creat de studenta Cristina Mereacre

Cristina_MEREACRE
Foto: UTM

Consiliul de Administrație al Facultății Textile și Poligrafie a Universității Tehnice a Moldovei a premiat-o pe Cristina MEREACRE, studentă a grupei DTP-191, pentru crearea noului logo al Facultății.

Mândru de lucrarea studentei, decanul FTP, conf. univ., dr. Sergiu TRONCIU, a subliniat că povestea din spatele acestei creații grafice vine să întruchipeze într-un mod distinctiv numele și identitatea vizuală a Facultății, noul logo fiind un simbol demn de istoria, valoarea și bunul nume al FTP, un element cu care vor avea un prim contact toți cei care se vor interesa sau vor trece pragul Facultății Textile și Poligrafie.

La rândul său, studenta Cristina MEREACRE și-a exprimat recunoștința față de aprecierile administrației și profesorilor, spunând că meritul acestui important succes le revine în cea mai mare măsură, iar în ce o privește se declară mândră pentru faptul că noua sa creație va defini identitatea și va întruchipa marca FTP, fiind o primă cărămidă în construcția branding-ului facultății.

Conducerea facultății exprimă sincere mulțumiri companiei TROMIGOU pentru executarea acestui totem important pentru FTP.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente