(foto) Chironda ia peste picior Primăria pentru niște locuri de parcare: „De ce să pui capul în mișcare”. Primăria: „Sunt temporare și destinate persoanelor cu mobilitate redusă”
Pe strada Vl. Pârcălab, în preajma Ghișeului Unic din cadrul municipalității au fost amenajate temporar locuri de parcare auto pentru persoanele cu mobilitate redusă, anunță Primăria. Aceștia anunță că măsura este temporară, până la perfectarea proiectului și a schemei de parcare, care va prevedea amenajarea locurilor de parcare din contul trotuarelor existente, iar aplicarea marcajului indică modul de parcare și limita permisibilă pe carosabil pentru a nu crea obstacole transportului care circulă în sens unic pe strada Vl. Pârcălab. Reacție vine după acuzațiile fostului viceprimar, Victor Chironda.
Foto: colaj

„„Smart parking management” în acțiune. De ce să pui capul în mișcare, să găsești specialiști, să reproiectezi strada și să redimensionezi trotuarul, sau măcar să faci o nouă schemă de organizare a circulației rutiere dacă poți să întinzi niște vopsea de pe carosabil pe trotuar si să le numești “parcări”.

Asta e nivelul de înțelegere a lucrurilor la Primăria Chișinău”, a scris Chironda.

Municipalitatea a explicat situația și a precizar că va amenaja în perioada imediat următoarea locuri de parcare în conformitate cu prevederile legale.

În context, își exprimă regretul privind unele comentarii răutăcioase în mediul online privind intenția autorităților de a asigura accesul tuturor cetățenilor la serviciile municipale.



Pub