Obține gratuit un spațiu de muncă complet echipat și acces la comunitatea femeilor din domeniile IT și antreprenoriat

general
Foto: Seed Forum

Ești liber-profesionistă, iar un spațiu confortabil de muncă te-ar stimula să lucrezi mai productiv? Îți dorești să activezi într-un mediu complet echipat, să faci parte dintr-o comunitate de fete și femei care inspiră și să participi la programe de inovare? Acum ai șansa să beneficiezi de aceste oportunități la Women Hub din cadrul IHUB Chișinău, prin intermediul proiectului „Empowering Women Hub Networks”, inițiativă ce sprijină implicarea și integrarea femeilor liber-profesioniste și antreprenoare în rețelele globale din domeniu IT și antreprenoriat. „Empowering Women Hub Networks” este dezvoltat în parteneriat cu proiectul Tekwill, cu susținerea financiară a UN Women și Suediei.

Fetele și femeile care muncesc sau au o idee inovatoare în domeniul tehnologiilor informaționale, cele care implementează proiecte din domeniu, care fac parte din start-upuri sau au idei inspiraționale ce pot deveni afaceri, precum și cele care activează în regim freelance, se pot înscrie în program și beneficia de unul dintre cele 10 spații gratuite, dotate cu toate cele necesare pentru procesul de muncă.

Pentru a te înscrie la program, expediază CV-ul, o scrisoare de intenție și, în caz de necesitate, prezentarea proiectului/ideii tale de start-up la adresa: i[email protected] până la data de 29 aprilie.

Timp de șase luni, în cadrul Women Hub, 10 fete și femei vor beneficia de o gamă largă de servicii de suport, care le vor permite să evolueze din punct de vedere profesional:
# Acces deplin la spațiul de coworking IHUB;
# Birou în incinta IHUB;
# Acces la evenimente – ore de mentorat, evenimente comunitare, programe internaționale – aliniate la cerințele post-COVID;
# Evenimente online de antreprenoriat;
# Programe de mentorat;
# Suport în participarea la programele de inovare și la accesarea oportunităților de pe piața globală;
# Acces la comunitatea locală și internațională TIC;
# Suport individual în baza solicitărilor.

Irina Grișca, manageră iHUB Chișinău: „Prin intermediul acestui proiect, ne dorim să ajutăm rezidentele IHUB să reușească în parcursul lor de creștere antreprenorială, așa încât să fie mai pregătite pentru potențiale investiții și afaceri. De asemenea, prin oferirea acestui spațiu, ne dorim să le susținem să-și valorifice întregul potențial și să aibă acces egal la cunoștințe și muncă, inovare și infrastructură. Încurajăm fetele și femeile interesate de inovație să depună CV-ul și să beneficieze de această oportunitate.”

Empowering Women Hub Networks” este un proiect care își propune să susțină dezvoltarea economică prin implicarea mai multor fete și femei în sectoarele promițătoare, cu scopul de a avea impact asupra egalității, independenței și să creeze un acces mai bun la oportunități economice, prin promovarea egalității de gen și abilitarea femeilor prin implicarea lor tehnologiile informației și dezvoltarea comunicațiilor.

Inițiativa este implementată de „Seed Forum Moldova”/iHUB, în colaborare cu UN Women și cu sprijinul financiar al Suediei, în parteneriat cu Proiectul Tekwill, susținut de USAID și Suedia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente