Alaiba se bagă în „războiul primarilor”: Ion, când se enervează, ba promite servicii de stomatolog, ba inspectează ouăle altora

„Temperament cam instabil, asemeni bețivului pe care l-a lăsat prietena iar el vine la ea beat și începe să o facă în tot felul”. Astfel a comentat deputatul PAS, Dumitru Alaiba, reacția primarului capitalei, Ion Ceban, la anunțul făcut de edilul de la Constanța, Vergil Chițac, privind anularea „înfrățirii” cu primarul Chișinăului. „Limbaj cu ouăle și din astea, nu mi se pare ok. Și în general masculii ăștia care fac aluzii grandomanice la „organele” lor sunt atât de învechiți, atât de evul mediu”, a comentat Alaiba.

Foto: UNIMEDIA
„Ion, când se enervează, ba promite servicii de stomatolog, ba inspectează ouăle altora, ba cine știe ce acolo. Cam instabil temperament. Asemeni bețivului pe care l-a lăsat prietena iar el vine la ea beat și începe să o facă în tot felul, că „nu știe ce pierde și ce greșeală face și cât de mult o să regrete”.

Într-un alt scenariu, extrem de probabil, pro-rusul Ceban ar fi zâmbit fericit în poza cu semnarea înfrățirii și îi trăgea și un discurs despre frăție și bună vecinătate. Dar nu a fost să fie. Acum își etalează frustrările, dar le-a purtat cu el dintotdeauna.

PS: Nu sunt eu cel mai „fin” în exprimare, dar totuși asemenea limbaj cu ouăle și din astea, nu mi se pare ok. Și în general masculii ăștia care fac aluzii grandomanice la „organele” lor sunt atât de învechiți, atât de evul mediu... Lumea s-a schimbat, bădăranilor. Lumea civilizată nu vorbește așa”, a scris deputatul.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anulat „înfrățirea” cu primarul Chișinăului, Ion Ceban, la câteva ore după ce a anunțat evenimentul, spunând că s-a atribuit o „semnificație politică” semnării acordului.

La câteva ore după anunț, Ceban a spus că „Amiralul a capitulat sub presiuni și frustrări personale” și „de Paște, ouăle se vopsesc dacă ele există”.


Pub