Barcelona, gata să facă afaceri cu Arsenal: Catalanii, gata să trimită mai mulți jucători în Premier League

Catalanii sunt activi în mai multe discuții și până acum, singura mutare confirmată pentru sezonul următor este cea a lui Frank Kessie, de la AC Milan, informează Digisport.ro

Foto: digisport.ro

După ce Leo Messi a fost transferat de PSG în vara trecută de la Barcelona, gruparea blaugrana s-a văzut nevoită să înceapă o nouă eră, una în care starul argentinian nu mai este la club.

Catalanii au promovat mai mulți tineri foarte talentați, în special după venirea lui Xavi, iar viitorul nu mai sună atât de sumbru precum părea în urma plecării lui Leo Messi.

Acum, presa anunță că tehnicianul spaniol vrea să întărească defensiva echipei și a pus ochii pe fundașul central al celor de la Arsenal, Gabriel. Pentru a-i convinge pe "tunari" să-l lase să plece, sursa citată anunță că Barcelona este dispusă să includă mai mulți jucători în afacere, printre care numără Riqui Puig, Memphis Depay sau Neto.

Această variantă pare cea ideală pentru catalani, date fiind problemele financiare care au măcinat clubul în ultimii ani, fapt care face ca bugetul de transferuri să fie unul restrâns și limitat.


Pub