Deputatul ucrainean, Viktor Medvedciuk, care ar fi cumătrul lui Putin, reținut de serviciile secrete de la Kiev. Ce spune Peskov
Politicianul ucrainean de opoziție, cumătrul președintelui rus Vladimir Putin, Victor Medvedciuk a fost reținut de Serviciul de Securitate al Ucrainei. Acesta era în uniforma Forțelor Armate ale Ucrainei și încătușat, scrie unian.net.
Foto: unian.net

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a postat o fotografie cu politicianul capturat pe rețelele sale de socializare. „O operațiune specială a fost efectuată datorită SBU. Bravo! Detalii mai târziu”, a scris Zelenski.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov a refuzat să comenteze: „Nu pot spune dacă este adevărat. Sunt generate multe falsuri”, a menționat acesta, transmite ria.ru.

La 27 februarie, Viktor Medvedciuk a fugit din arestul de la domiciliu. La începutul lunii ianuarie, arestul la domiciliu al lui Viktor Medvedeciuk fusese prelungit pentru încă 60 de zile. Viktor Medvedciuk, al cărui partid politic pro-Rusia este al doilea ca mărime în parlamentul de la Kiev, este cetăţean ucrainean, dar are legături strânse cu preşedintele rus Vladimir Putin.



Pub