„Eu niciodată nu te voi uita. Ne vom întâlni în rai”. Scrisoarea cutremurătoare a unui băiețel de 9 ani pentru mama sa omorâtă în Hostomel

Un băiețel de 9 ani din Ucraina a adresat o scrisoare pentru mama sa omorâtâ în Hustomel. Acesta i-a mulțumit pentru „cei mai frumoși nouă ani de viață”.

Foto: Captură de ecran

„Mama, îți scriu această scrisoare drept cadou de 8 martie. Dacă crezi că m-ai educat în zadar să știi că nu ai dreptate, mulțumesc pentru cei mai frumoși nouă ani de viață. Mulțumesc pentru copilărie. Ești cea mai bună mamă din lume. Eu niciodată nu te voi uita. Îți urez să fii fericită în ceruri și să ajungi în rai. Ne întâlnim acolo. Eu mă voi comporta frumos ca să ajung în rai”, este mesajul de 8 martie a băiețelului rămas orfan de mamă.

Mai mulți civili din orașul Bucea, situat la nord de Kiev, au fost uciși în timpul ocupației militare ruse. Majoritatea victimelor crimelor de război făcute de armata rusă în regiune au fost îngropate în gropi comune, în vreme ce unele cadavre încă se mai află pe străzile orașului. O fotografie cu civilii morți la pământ a fost publicată de consilierul șefului Oficiului Președintelui Ucrainei Mihail Podoliak.

Crime similare au fost anunțate de autoritățile ucrainene și Irpin și Hostomel.

Războiul lasă orfani sute de copii. O altă fotografie care a făcut înconjurul lumii este cea cu Vlad Taniuc, în vârstă de 6 ani. Acesta apare într-o imagine din Bucea, care a făcut înconjurul lumii. La doar 6 ani, a rămas fără mamă, ucisă de foamete și stres din cauza războiului.


Pub