Boris Johnson a sosit într-o vizită neanunțată la Kiev

277806440_512249537142099_8517726822478665131_n
Foto: Andri Sibiha/Facebok

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a sosit într-o vizită neanunțată la Kiev. Despre aceasta a comunicat șeful adjunct al Biroului Președintelui Ucrainei, Andri Sibiha.

„În acest moment, vizita lui Boris Johnson la Kiev a început cu o întâlnire tete-a-tete cu președintele Volodâmâr Zelenski”, a anunțat Sibiha pe Facebook.

Andri Sibiha a mai spus că Marea Britanie este lider în sprijinul apărării pentru Ucraina, în coaliția anti-război și în sancțiunile împotriva agresorului rus.

Anterior s-a anunțat despre faptul că Marea Britanie elaborează un plan pentru a trimite Ucrainei vehicule blindate precum Mastiff sau Chakal. Ministerul britanic al Apărării are în vedere opțiuni pentru trimiterea de vehicule blindate precum Mastiff. La fel și vehicule precum Chakal, care pot fi folosite ca patrule de recunoaștere sau cu rază lungă de acțiune, mai scrie unian.net


Amintim că pe teritoriul Ucrainei de 45 de zile este război, după ce Rusia a atacat-o. Echipa #diez transmite situația din țara vecină în regim livetext în fiecare zi, cronologia evenimentelor care s-au întâmplat până la ziua de astăzi o puteți vedea aici!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente