(foto) Primăvara începe la tine acasă. Alege de la METRO produsele pentru curățenia generală

metro (17 of 66)

Primăvara este sezonul în care totul din jurul nostru trece printr-o metamorfoză pe cât se poate de frumoasă: natura se dezlănțuie, zilele devin din ce în ce mai lungi și luminoase, iar corpul nostru își suplinește stocurile de vitamina D, atât de așteptată după sezonul rece. Toate aceste schimbări au un impact considerabil și asupra stării noastre de spirit, a motivației și dorinței noastre de a relua modul de viață mai activ, care ne fac mai predispuși de a face schimbări pozitive în tot ceea ce ne înconjoară.

Tocmai de aceea, vitaminizați, inspirați, plini de energie și idei creative, odată cu venirea primăverii, a devenit deja o tradiție să urmăm exemplul naturii și să revitalizăm și reîmprospătăm mediul care ne înconjoară.

Fie că este vorba de apartament, casă la sol sau propria cameră, fie că vă propuneți să vă revedeți garderoba sau să organizați curățenia generală în casă sau în curte, toate aceste inițiative sunt susținute de METRO, care este mereu gata să ofere tot ceea de ce aveți nevoie pentru a realiza ceea ce v-ați propus. 

Astfel, vă propunem o listă de produse necesare pentru curățenie pe care le găsiți în magazinele METRO.

Atât pentru cei care și-au propus să facă ordine în spațiile din afara casei, cât și pentru cei care o vor face în interiorul casei, METRO vine în ajutor cu o varietate largă de aspiratoare, mopuri și alte accesorii care vă vor fi de folos și vă vor face acest proces mai ușor și plăcut.

Mulți dintre noi devin din ce în ce mai conștienți și responsabili în ceea ce ține de reutilizarea și sortarea deșeurilor. Tocmai de aceea, la METRO puteți găsi o varietate largă de articole de depozitare a deșeurilor, care vor fi eficiente în a le diviza și sorta, dar și se vor încadra perfect în anturajul în care le veți plasa.

În ceea ce ține de curățarea eficientă a suprafețelor, mulți dintre noi tindem să obținem un rezultat cât mai rapid, fără mult efort și urme care rămân la infinit. Acest rezultat poate fi obținut cu ușurință datorită articolelor de curățare, care își fac treaba și a lavetelor cu componența textilă potrivită. Fie că aveți de-a face în preponderent cu suprafețe din lemn, faianță sau oricare altele, la METRO puteți găsi soluțiile potrivite pentru fiecare dintre ele, capabile să vă ofere rezultatul care vă va bucura.

Odată ce temperaturile de afară s-au ridicat, a venit momentul potrivit și pentru inventarierea propriei garderobe și înlocuirea puloverelor și a gecilor călduroase cu haine mai lejere, care oferă mai multă mobilitate și libertate în acțiuni. Pentru toți cei care sunt convinși că vremea rece nu ne va mai vizita până la toamnă, METRO a pregătit o gamă vastă de detergenți și alte articole care vă vor ajuta să vă reîmprospătați și aranjați garderoba potrivită pentru sezonul cald.

Nici igiena personală nu poate fi neglijată, fiindcă după cum știm, toate realizările frumoase încep de la propria persoană, iar sezonul cald este un prilej bun de a înlocui sau a suplini stocurile de produse de igienă cu texturi mai ușoare și arome mai fine. Astfel, iată ce puteți găsi la magazinele METRO din această categorie.

Încă un aspect al curățeniei, care este indispensabil indiferent de sezon, este igiena orală și cea a pielii. Și la această categorie, varietatea de produse disponibile în magazinele METRO, vă va permite să găsiți ceea ce vi se potrivește și vă poate bucura atât din punctul de vedere al calității, cât și din cel al promoțiilor actuale.

Acestea, dar și multe alte produse pot fi văzute și cumpărate în magazinele METRO sau în catalogul online, disponibil aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente