image
Sursa foto: border.gov.md

Un microbuz semnalat ca fiind furat din Germania, depistat în PTF Leușeni; Șoferul a declarat că nu cunoaște absolut nimic

Un șofer din capitală a ajuns ieri în punctul de trecere a frontierei Leușeni și a aflat că microbuzul pe care îl conducea este căutat de către autoritățile germane pe Interpol.

Pe direcția intrare în țară, la pista de control s-a prezentat un tânăr de 31 de ani. Acesta se deplasa la volanul unui Mercedes Sprinter înregistrat în Lituania. În timpul verificărilor actelor de călătorie și cele ale mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au constatat că vehiculul este dat în căutare ca fiind furat din Germania în anul 2019. 

Întrebat despre cele depistate, șoferul a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționând că și-a procurat Mercedesul din România, la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, dar fără a avea posibilitatea de a le verifica. 

Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Leușeni. Cercetările vor continua pentru elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Noutăţile partenerilor

comentarii: