image
Sursa foto: Profimedia

PSG își joacă ultima carte pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe să rămână. Antrenorul dorit la Paris

Kylian Mbappe (23 de ani) se află în ultimele luni de contract cu PSG, însă viitorul francezului pe "Parc des Princes" este unul incert în momentul de față.

Atacantul francez pare că are două variante pentru sezonul următor, să continue în Ligue 1, sau să meargă la Real Madrid, club care l-a ofertat și vara trecută.

Conducătorii lui PSG au încercat toate soluțiile pentru a-i satisface pretențiile lui Kylian Mbappe, ba chiar s-a scris că șeicii i-au oferit un cec în alb pentru a semna noul contract.

Atacantul încă nu s-a decis cu privire la viitorul său și s-a speculat că a semnat deja o înțelegere cu Real Madrid, lucru care însă nu a fost confirmat oficial nici de către reprezentanții jucătorului și nici de iberici.

Presa din Franța anunță că PSG mai are o ultima carte de jucat, cea a noului antrenor. Relația lui Mbappe cu Pochettino nu a fost niciodată una strălucită, iar o eventuală venire al lui Zinedine Zidane ar putea să-l convingă pe internaționalul din Hexagon să mai rămână la PSG.

De altfel, zilele lui Pochettino la liderul din Ligue 1 par numărate, iar plecarea sa se va face aproape sigur la finalul sezonului. Zizou rămâne principalul favorit pentru banca tehnică, însă în ultima vreme și numele lui Antonio Conte a apărut ca o variantă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: