image
Sursa foto: Profimedia

AC Milan a început demersurile pentru prima lovitură a verii! Starul lui Real Madrid chemat să fie titular pe San Siro

Marco Asensio are viitorul incert la Real Madrid, întrucât încă nu a semnat prelungirea contractului, iar clubul său începe să rămână fără răbdare.

Spaniolul a bifat 34 de apariții în acest sezon pentru vicecampioana Spaniei, deși multe din postura de rezervă. Ajuns la 26 de ani, cel mai probabil extrema dreaptă își dorește să joace la un club unde este titular, fiind cel mai probabil unul dintre motivele pentru amânarea prelungirii.

În timp ce echipa sa își dorește ca el să continue pe Santiago Bernabeu, Asensio nu duce lipsă de oferte. Conform cotidianului spaniol AS, ibericul a ajuns și pe lista celor de la AC Milan, echipă care se luptă la titlu în acest sezon.

"Rossoneri" caută un fotbalist care să devină titular incontestabil în banda dreaptă a atacului, lucru pe care nu l-a mai reușit nimeni de câțiva ani buni. În acest sens, gruparea de pe San Siro a luat deja legătura cu Asensio, căruia i-a transmis intenția de a-l transfera la finalul ediției actuale.

Aceeași sursă mai menționează că AC Milan este dispusă să îi plătească un salariu de 5 milioane de euro net fotbalistului care mai are contract cu Real Madrid până în vara anului viitor.

Madrilenii nu vor să-l piardă, dar nici nu sunt foarte convinși că-l vor în continuare. Conform ”Mundo Deportivo”, aceștia i-au propus talentatului fotbalist spaniol un nou contract, dar cu aceleași salariu precum în actuala înțelegere. Ceea ce l-a nemulțumit pe fotbalist, deoarece și-ar fi dorit un contract mai mare.

Florentino Perez nu i-a refuzat solicitarea, dar nici nu a pregătit, încă, o nouă propunere pentru fotbalist. Cu toate acestea, conform presei din Spania, o nouă propunere va fi oferită în perioada imediat următoare.

Dacă nu va fi acceptată nici cea de-a doua propunere, Florentino Perez va dori să-l vândă cât mai rapid pe fotbalist, pentru a nu-l pierde ieftin sau chiar gratis în iarnă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: