image
Sursa foto: Instagram

Proprietarul unui club din Anglia asigură o vacanță all inclusive pentru 500 de fani de-ai echipei

Acun Ilicali (52 de ani), milionarul proprietar al echipei engleze Hull City, locul 20 în Championship, a doua ligă din Anglia, 41 de puncte (cu patru mai multe față de Reading-locul 21 și cu 12 peste ’lanterna’ Barnsley), a dezvăluit ce surpriză de proporții le-a asigurat fanilor.

Sute de fani norocoși ai celor de la Hull vor avea parte la vară de o vacanță de cinci stele într-un resort pe măsură din Antalya. Toate cheltuielile aferente acestei deplasări vor fi exclusiv suportate de către Ilicali.

Va fi un fel de team-building, pentru că fanii care vor avea norocul de a fi selectați vor lua parte și la un eveniment interactiv dedicat clubului.

Concret, Ilicali a decis să invite 500 de fani în această vacanță, pe banii săi. Potrivit canalului Hull Live, câștigătorii vor fi extrași în urma unei trageri la sorți, dar este clar că cei care au cele mai multe prezențe pe stadion în acest sezon, vor avea și cele mai mari șanse de câștig.

Un jet privat îi va transporta pe cei 500 de fani de pe Aeroportul Humberside în Antalya, susține The Sun.

Popularul magnat, care are peste 31 de milioane de urmăritori, a preluat clubul Hull de la familia Allam, în ianuarie 2022, după ce a achitatat aproximativ suma de 36 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: