image
Sursa foto: jurnal.md

Top 5 aplicații de predicții și statistici de fotbal pentru 2022

Am aruncat o privire peste cele mai bune aplicații atunci când vine vorba de urmărirea scorurilor live ale meciurilor de fotbal din întreaga lume. Ceea ce iese în evidență este că aplicațiile de rezultate live devin din ce în ce mai versatile și mai dinamice. Acesta este topul nostru 5.

#1 Overlyzer

Noua aplicație Overlyzer este mai mult decât un serviciu clasic de rezultate live pentru jocurile de fotbal. Aplicația nu numai că afișează rezultate și statistici, dar oferă utilizatorului o imagine de ansamblu clară a modului în care decurg jocurile. Acest lucru vă permite să urmăriți progresul jocurilor și dintr-o privire ce echipă vede că joacă mai puternic, cine este în prezent mai aproape de a marca un gol sau dacă jocul se joacă ofensiv sau defensiv.

Aplicația oferă, de asemenea, numeroase funcții de filtrare, iar Overlyzer - spre deosebire de alte aplicații de rezultate live - vă permite să filtrați nu numai după ligi sau țări individuale, ci și după diverse statistici, alte valori și chiar cote de pariuri.

Acest lucru, desigur, face ca aplicația să fie de mare ajutor pentru pariorii sportivi și minimizează enorm riscul unui pariu nereușit. Algoritmul conceput inteligent al aplicației afișează progresul meciurilor de fotbal din peste 1.000 de ligi și competiții sub formă de grafic. Afișarea evoluțiilor meciurilor este așadar o joacă de copii și nu mai trebuie să pierdeți timpul citind și interpretând statisticile. Cu siguranță o revoluție pe piața scorurilor live!

#2 Sofascore

SofaScore este una dintre cele mai populare aplicații de rezultate live și oferă rezultate și statistici pentru mai mult de 20 de sporturi și 5000 de ligi și competiții. Fanii e-sporturilor se vor bucura și de această aplicație, deoarece SofaScore a fost unul dintre primii furnizori care a acoperit competițiile de jocuri de noroc virtuale.

SofaScore este considerat a fi extrem de inovator, deoarece continuă să introducă funcții care nu pot fi găsite în competiția de pe piață. De exemplu, atributele jucătorului oferă o bună imagine de ansamblu asupra abilităților fiecărui jucător și este ușor de văzut unde se află punctele forte și punctele slabe ale fiecăruia dintre ele.

Deoarece designul este excelent și aplicația este, de asemenea, extrem de rapidă, putem recomanda fără rezerve acest furnizor de rezultate live. SofaScore ajunge la 20 de milioane de utilizatori activi pe lună, există de aproximativ zece ani, iar aplicația a fost descărcată în total de aproximativ 25 de milioane de ori. Apropo, furnizorul este deosebit de popular printre fanii de fotbal din Italia. 150 de angajați se asigură că tehnologia este menținută la zi.

#3 Scor live

Nu multe aplicații pot pretinde că au înregistrat un superstar absolut ca ambasador al mărcii. Compania mondială de sport LiveScore a reușit să-l semneze pe Cristiano Ronaldo, unul dintre cele mai mari vedete ale fotbalului, ca agent de publicitate, ceea ce a sporit și mai mult popularitatea aplicației. La urma urmei, CR7 a susținut și că va folosi Livescore de mulți ani pentru a ține pasul cu cele mai recente scoruri.

LiveScore Group este un sponsor al Primera Division și conduce două companii de pariuri, Livescore Bet și Virgin Bet. Unii utilizatori ai aplicației se vor putea bucura de streamuri live în viitor, deoarece UEFA și Livescore Group au semnat un contract pentru a difuza toate cele 137 de meciuri din Liga Campionilor! Cu toate acestea, acest lucru se aplică deocamdată numai utilizatorilor din Irlanda. Pasionații de sport se pot aștepta ca binecunoscutul furnizor de rezultate live să ofere companii precum DAZN o șansă pentru banii lor.

#4 Fotmob

FotMob este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de rezultate live, cu peste 10 milioane de descărcări, iar utilizatorii apreciază în special designul bine gândit și numeroasele statistici despre jocurile individuale. Există și știri autoproduse despre jocurile de top, care nu trebuie să se ascundă în spatele renumitelor case media.

Christer Nordvik a fondat compania în 2004, făcând Fotmob unul dintre cei mai vechi furnizori de rezultate live. Compania are sediul central în Bergen, Norvegia și un personal de doar 15 angajați se asigură că inimile fanilor de fotbal bate mai repede. Spre deosebire de unul sau altul concurent, norvegienii se bazează pe o structură slabă a companiei, care, totuși, nu se observă atunci când folosesc aplicația.

Fotmob este unul dintre cei mai populari furnizori de scoruri live din întreaga lume și are mulți utilizatori obișnuiți, în special în Marea Britanie și SUA.

#5 BeSoccer

BeSoccer promite „întreaga lume a fotbalului prin apăsarea unui buton”, iar furnizorul cu siguranță oferă ceea ce pretinde. Utilizatorii primesc știri proaspete la fiecare câteva minute, care sunt bine prezentate vizual.

Designul este bine aranjat și vă puteți găsi rapid drumul în ciuda numărului mare de ligi și competiții oferite, mai ales că puteți personaliza cu ușurință conținutul site-ului în funcție de dorințele dumneavoastră. Mai ales departamentul de statistică a făcut o treabă foarte bună cu BeSoccer, pentru că în baza de date sunt peste șase milioane de jucători!

Apropo, BeSoccer este deosebit de popular printre fanii fotbalului spaniol, de unde provin majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, acest lucru nu este surprinzător, deoarece compania are sediul central în Spania. BeSoccer a apărut de pe site-ul Resultados-Futbol.com și este acum una dintre cele mai mari comunități de fotbal din țară.

În 2016, BeSoccer a primit premiul „Cea mai bună aplicație a anului 2016” de la Google, iar aplicația a fost descărcată în total de aproximativ 20 de milioane de ori.

Noutăţile partenerilor

comentarii: