(video) „Pi***ti budeș? Malciati budeși!”. Două tinere, agresate verbal în troleibuz pentru limba vorbită. Făptașii au fost găsiți de poliție

Săptămâna aceasta, pe rețelele de socializare au apărut înregistrări video, în care erau prezentate scene de abuz și agresiune verbală a două tinere din partea unui grup de persoane. Evenimentele au loc în transportul public din mun. Chișinău.

Foto: Captură video

În lipsa unei plângeri din partea persoanelor ce au fost agresate, angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani s-au autosesizat pe acest caz. Urmare a măsurilor întreprinse, polițiștii au identificat victimele acțiunilor abuzive prezentate în video. Fiind audiate, acestea au declarat că au fost agresate verbal de către doi bărbați, motivul fiind limba vorbită de acestea.

Polițiștii au identificat făptașii, iar în cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Persoanelor vinovate de comiterea faptelor huliganice și de injurie, au fost sancționate conform prevederilor art. 354" Huliganismul nu prea grav" și art.69" Injuria" Cod Contravențional al R.Moldova.

Îndemnăm cetățenii să manifeste respect și solidaritate unii față de ceilalți. Menționăm că poliția veghează respectarea drepturilor tuturor cetățenilor ce se află pe teritoriul Republicii Moldova, iar respectul reciproc este baza unei societăți prospere.


Pub