image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roșcovanu

Andrei Spânu: „Nu am crezut că voi ajunge deputat, avându-l în Parlament pe Voronin”

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, a declarat în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră”, de la Jurnal TV că nu a crezut că va ajunge deputat în Parlament, avându-l coleg pe comunistul Vladimir Voronin.

„Înainte ca să devin ministru, am fost câteva săptămâni deputat și să vă spun sincer nu am crezut că voi ajunge deputat, avându-l în Parlament pe Voronin, dar am ajuns și eu sper ca evenimentele din Ucraina care au loc acum, în primul rând, ele să se încheie cât mai repede, dar, în același timp, să fie o lecție pentru toată societatea noastră și să înțeleagă unde poate să ducă o putere necontrolată sau o putere totală. Să ne aducem aminte că 7 aprilie vine după opt ani de putere totală a unui regim care a crezut că poate să facă orice”, a menționat Spânu.

„Cred că 7 aprilie este un eveniment la care procurorii ar trebui să contribuie pentru a da răspunsuri. După 7 aprilie aprilie am avut multe alte evenimente la fel de urâte, furtul miliardului, dictatura lui Plahotniuc, la care procurorii trebuie să ofere răspunsuri. Eu doar pot să îl încurajez pe domnul Litvinenco ca să miște reforma justiției și să avem răspunsuri cât mai rapid”, a mai adaăugat vicepremierul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: