NEWTON HOUSE Grădina Botanică a suplinit stocul de metal și alte resurse necesare pentru a asigura tempoul lucrărilor de construcție

În contextul actual și în pofida tuturor impedimentelor, dezvoltatorul NEWTON HOUSE Grădina Botanică a suplinit stocul necesar de metal și alte resurse necesare pentru o perioadă mai îndelungată, astfel încât lucrările să decurgă în regim obișnuit.

Foto: Newton House Grădina Botanică

„Noi am anticipat problema insuficienței de metal în țara noastră, astfel, la moment, am suplinit stocul cu resurse de metal și alte elemente necesare mai mult decât suficient pentru ca lucrările să continue conform graficului prestabilit. Vă așteptăm la șantierul de construcție ca să vă asigurați de acest lucru, de asemenea puteți urmări în regim online (pe facebook, instagram, youtube) progresul construcției și cele mai actuale noutăți din șantier.” a declarat reprezentantul oficial al companiei NEWTON HOUSE Grădina Botanică, Zinaida Dumbrava.

Pentru a asigura continuarea lucrărilor, au fost aduse și descărcate toate elementele de metal necesare pentru construcția pereților de rezistență și planșeelor, inclusiv popii telescopici. Așadar, lucrările decurg încontinuu și zilnic se aduc mașini cu armătură și alte resurse necesare pentru construcție. Amintim că armătura este unul dintre elementele primordiale în construcția complexului rezidențial, fiind folosită în cadrul tuturor elementelor structurale de beton: fundație, grinzi, popi telescopici, planșee.

Construcția celui mai contemporan complex rezidențial de la Botanică progresează cu avans și spor. La moment continuă armarea planșeului la nivelul patru, preconizat a fi spațiu comercial, precum și armarea și betonarea parcării subterane la nivelul minus unu.

Pentru a afla detalii și răspunsul la toate întrebările legate de proiect, luați legătura cu departamentul de vânzări NEWTON HOUSE Grădina Botanică la numărul de telefon: 076 01 49 85, accesați site-ul oficial: newton.md/botanica sau vizitați oficiul mobil de vânzări amplasat pe strada Grădina Botanică 18 (vis-a-vis de intrarea în parcul natural Grădina Botanică).


// console.log('no ads situation')