Breaking News

image
Sursa foto: Twitter/Getty Images

După ce meciul cu "iranianul Hulk" a picat, "cel mai înfricoșător om al planetei" s-ar putea lupta cu uriașul "Thor"

Fanii au rămas surprinși de faptul că meciul dintre Martyn Ford și Sajad Gharibi a picat. În schimb, aceștia i-au găsit un adversar pe măsură lui Ford, supranumit "cel mai înfricoșător om al planetei".

Potrivit publicației irlandeze Mirror, fanii îl propun pe Hafthor Bjornsson ca înlocuitor.

Meciul de box dintre "Hulk al Iranului" și Ford trebuia să aibă loc pe 30 aprilie, dar Ford a anunțat că evenimentul a fost amânat, cel puțin pe moment, sau chiar anulat, având în vedere problemele cu care se confruntă Sajad Gharibi.

"Cel mai înfricoșător om al planetei", Martyn Ford, a dorit de mult timp acest meci, după cum chiar el a zis, așa că o confruntare între cei doi nu ar fi imposibilă. Între timp, Thor Bjornsson tocmai l-a învins pe Eddie Hall luna trecută, într-un meci care a stârnit rumoare, pentru că în ring s-au aflat doi dintre cei mai puternici oameni ai planetei în competițiile de power lifting.

Hafthor Bjornsson este actorul care a jucat rolul "Muntelui" în "Game of Thrones".

slandezul de 33 de ani a prin curaj după ce l-a bătut pe rivalul său Eddie Hall și tocmai i-a lansat o provocare campionului mondial al greilor, Tyson Fury. Însă dacă acest meci este mai degrabă o utopie, o confruntare cu Martyn Ford este posibilă.

Ambii sunt niște adevărați coloși. Hafthor Bjornsson are o înălțime de 2 metri și 6 centimetri, în timp ce Martyn Ford are 2 metri și 3 centimetri.

Martyn Ford, care este culturist și actor, are 39 de ani și vrea neapărat să debuteze în box. El chiar s-a antrenat cu campionul mondial la kickbox, Rico Verhoeven.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: