image
Sursa foto: Profimedia

Un suporter a cheltuit o mică avere pentru a-l vedea pe Ronaldo, dar a eșuat de fiecare dată. Povestea, virală

Cristiano Ronaldo rămâne unul dintre cei mai populari fotbaliști, astfel că fanii portughezului ajung să cheltuiască sume imense pentru a-l vedea jucând.

Este și cazul englezului Chris Broome, în vârstă de 43 de ani, care a încercat în trei rânduri să-l ducă pe fiul său la un meci în care evoluează Cristiano Ronaldo. Din diferite motive, portughezul nu a fost niciodată pe teren.

Suporterul, a cărui poveste s-a viralizat rapid, a transmis, potrivit The Sun, că prima încercare a fost în 2020, când a plătit 1800 de euro pentru a merge la Torino pentru un meci al lui Juventus, unde juca portughezul atunci. Cristiano Ronaldo nu a fost folosit deloc în acel meci, pentru a fi odihnit.

În luna martie a acestui an, Chris Broome a încercat din nou să-i îndeplinească visul copilului său și a cumpărat bilete pentru meciul lui Manchester United cu rivala City, ceea ce l-a costat 1.800 de euro. Cristiano Ronaldo nu a fost, însă, nici măcar în lot, din cauza unei accidentări.

Săptămâna trecută, cei doi au avut invitații la meciul lui United cu Leicester, dar nici de această dată nu l-au putut vedea pe Cristiano Ronaldo, pentru că portughezul a fost accidentat.

În ciuda primelor trei încercări eșuate și a costurilor, Chris Broome a anunțat că nu va renunța la inițiativa de a-i oferi fiului său șansa să-l vadă pe viu pe Cristiano Ronaldo.

”M-a costat 'o mână și un picior', dar i-am promis lui Zac că-l voi duce să-l vadă pe Cristiano Ronaldo jucând și o voi face indiferent de ce se va întâmpla”, a transmis Chris Broome.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: