(video) Momentul în care mai multe rachete supersonice rusești sunt lansate spre depozitele de combustibil ucrainene: Imagini, publicate de ministerul Apărării al Rusiei

Ministerul Apărării al Rusiei a publicat imagini cu momentul lansării mai multor rachete supersonice Onix spre depozitele de combustibil ucrainene.

Foto: Colaj

Imaginile au fost prezentate în cadrul raportului ministerului rus al Apărării. Rachetele supersonice Onix lovesc depozitele de combustibil care aprovizionau trupele ucrainene. Rachetele au fost lansate din complexul de coastă Bastion de pe litoralul Mării Negre.

Mai mulți civili din orașul Bucea, situat la nord de Kiev, au fost uciși în timpul ocupației militare ruse. Majoritatea victimelor crimelor de război făcute de armata rusă în regiune au fost îngropate în gropi comune, în vreme ce unele cadavre încă se mai află pe străzile orașului, a scris presa ucraineană. O fotografie cu civilii morți la pământ a fost publicată de consilierul șefului Oficiului Președintelui Ucrainei Mihail Podoliak.

După aceasta publicarea imaginilor Rusia a cerut o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU care să se pronunțe asupra „provocărilor pline de ură” comise, potrivit Moscovei, de Ucraina la Bucha, unde trupe ruse sunt acuzate de atrocităţi împotriva civililor.

Luni, în Republica Moldova a fost declarată zi de doliu național în memoria tuturor vieților nevinovate pierdute, în ultimele 39 de zile, în Ucraina.


Pub