Un bărbat din Orhei a ajuns la spital în urma unui incendiu. Acesta a fost salvat de pompieri din casa cuprinsă de flăcări

Proprietarul unei case din raionul Orhei, a fost salvat de pompieri, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:31.

Foto: IGSU

Potrivit informațiilor înregistrate, arderea s-a produs într-o casă de locuit. Pentru lichidarea incendiului, la fața locului au fost îndreptate 2 echipe de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că flăcările au cuprins o cameră cu suprafața de 14 m2. În timpul misiunii pompierii au salvat din flăcări proprietarul locuinței, care se afla în interior.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a primit intoxicație cu monoxid de carbon și a fost preluat de către Serviciului Asistență Medicală Urgentă la spitalul raion pentru îngrijiri necesare. Incendiul a fost lichidat la ora 22:38, iar focul a distrus mai multe bunuri învechite din camera afectată.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 111 situații de risc.

Totodată, conform IGSU de la Începutul anului 2022 în țara noastră au fost înregistrate 587 incendii, fiind salvate din flăcări 50 de persoane.


Pub