Bursa de Valori a Moldovei are o nouă conducere: Președintele Tudor Muravschi și vicepreședinta Ala Golban, prezentați echipei

Muravschi Tudor și Golban Ala, confirmați în funcțiile de Președinte, respectiv vicepreședinte al Bursei de Valori a Moldovei (BVM) de către Consiliul de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare, au fost prezentați astăzi, 6 aprilie, colectivului de angajați.

Foto: BVM

Președintele Consiliului Bursei de Valori a Moldovei, dl. Cebotari Serghei, care a participat la evenimentul de prezentare, a enumerat principalele provocări ale pieței de capital și a evidențiat sarcina importantă care-i revine BVM în depășirea acestora, în același timp urînd mult succes întregii echipe în executarea atribuțiilor profesionale.

Noua conducere a BVM a mulțumit pentru încrederea acordată și a dat asigurări de o activitate eficientă bazată pe cooperare cu entitățile care fac parte din infrastructura pieței de capital și cu instituțiile abilitate ale statului.


Informație suplimentară cu privire la activitatea Bursei de Valori a Moldovei poate fi accesată pe pagina web – www.bvm.md sau la nr. de contact 022 277636.


// console.log('no ads situation')