Un nou instrument util pe delucru.md: CV Creator GRATUIT

Încercăm să oferim în permanență cele mai de actualitate locuri de muncă din Moldova și să sporim satisfacția utilizatorilor site-ului nostru – la moment platforma delucru.md găzduiește circa 8000 de anunțuri de angajare din partea a 2000 de companii. Zilnic mii de utilizatori care caută de lucru, dar și informații utile despre piața muncii, trec „pragul” virtual al platformei noastre.

Unul din aspectele esențiale, despre care vorbim des pe blogul nostru, este CV-ul (curriculum vitae). Cum creezi un CV atractiv, ce trebuie să iei în considerare, ce aplicații și instrumente de crearea a CV-ului să utilizezi – am scris și vom mai scrie despre toate astea. Dar ne-a venit de curând o idee și mai bună: ce-ar fi dacă ai putea să-ți creezi propriul CV chiar pe platforma delucru.md, fără a căuta site-uri, tool-uri, fără a fi nevoie să-l cauți pe cel vechi și să-l încarci, descarci, actualizezi?

Așadar, îți prezentăm o nouă categorie pe site sau, mai bine zis, un tool eficient: CV Creator, unde poți crea de la zero un CV convingător și interesant în mod absolut GRATUIT. Iată ce oferă creatorul nostru de CV-uri:

  1. Posibilitatea să-ți creezi 3 tipuri diferite de CV pentru domenii diferite de activitate;
  2. Comoditate: îți ia 15 minute să creezi un CV nou, completând toate câmpurile necesare cu informația relevantă despre tine;
  3. O structură a CV-ului actualizată la ultimele cerințe ale pieței muncii și aprobată de specialiști în HR;
  4. Descărcare ușoară în dispozitivul tău, ca să-l ai la îndemână atunci când ai nevoie;
  5. Acces direct pentru angajatorii de pe site la CV-ul tău, fără emailuri trimise suplimentar, care te vor contacta mai rapid și mai eficient. 

Pentru asta e suficient să-ți creezi un cont de utilizator pe platforma delucru.md și să completezi formularul cu informația relevantă despre experiența ta de muncă, creând astfel CV-ul tău.  Asta e tot – nu-ți cerem numărul de card sau rinichiul stâng. La finalizarea etapelor de completare, CV-ul tău va deveni vizibil și accesibil pentru angajatori, dacă o să alegi această opțiune și, credem noi, atractiv pentru o angajare ulterioară.

Ce zici, completezi formularul și aplici? 

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.