Moldindconbank a inaugurat sucursala renovată din Orhei și va fi mai aproape de clienții săi

06 Apr. 2022, 16:08
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
06 Apr. 2022, 16:08 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Clienții Moldindconbank din Orhei vor beneficia de un plus de comodități și facilități sporite, după ce a fost inaugurată sucursala renovată din acest oraș. Aceasta este amplasată chiar în centrul orașului, pe strada Vasile Lupu, în apropiere de sediul Consiliului raional.

Sucursala de la Orhei este prima dintre subdiviziunile Moldindconbank, destinată deservirii persoanelor fizice, creată după model nou al băncii. ”Este o confirmare a principiului nostru – bancă pentru toți clienții, mereu alături. Sucursala modernizată are capacitatea să deservească un număr mai mare de clienți, oferind întregul spectru de servicii și produse, conform celor mai riguroase standarde de calitate, inclusiv pentru segmentul Premium. Aici, managerii dedicați în exclusivitate acestor clienți, le vor oferi asistență și servicii prioritare”, a precizat Igor Stratan, Director al Departamentului rețea și canale alternative .

Profesionalismul și receptivitatea echipei Moldindconbank au fost evidențiate și de către autoritățile locale. Primarul de Orhei, Pavel Verejanu și președintele Consiliului raional Orhei, Dinu Țurcanu, prezenți la inaugurare, au remarcat parteneriatul de încredere, care există între instituțiile de stat, locuitorii din regiune și Moldindconbank.

„Suntem fideli sloganului nostru – mereu alături. Doar anul trecut, am oferit locuitorilor raionului Orhei credite în sumă de 65 de milioane de lei. În ultimii zece ani, am susținut mediul de afaceri local cu 170 de milioane de lei. Suntem alături nu doar prin activitatea de creditare, oferim cele mai sigure și avantajoase depozite, suntem alături prin intermediul serviciilor de deservire la distanță, în casă și la birou. Acum, suntem mai suntem aproape și fizic, iar noul format al sucursalei Moldindconbank va oferi mai mult confort, comoditate, economie de timp și, evident, bani, pentru voi, dragii noștri clienți și parteneri”, a dat asigurări Vicepreședintele băncii, Dmytro Krepak.

Moldindconbank deține cea mai mare rețea de subdiviziuni bancare din țară – 70 de sucursale și 94 de agenții, precum și 258 de bancomate, dintre care 92 sunt ATM-uri multifuncționale, amplasate în toate raioanele din Moldova.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

28 Mart. 2024, 13:02
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
28 Mart. 2024, 13:02 // Actual //  bani.md

Salariile mici, fluctuația mare de cadre și sistemul birocratic sunt doar câțiva din factorii care provoacă criza de cadre din administrația publică, au afirmat invitații emisiunii „Consens Național” difuzată luni, 25 martie curent, la RLIVE TV.

Veaceslav Ioniță, expert în domeniul administrației și finanțelor publice, și Stella Jemna, fostă șefă de Cabinet al prim-ministrei Natalia Gavrilița, reprezentantă de țară a Fondului regional de investiții WNISEF, sunt de părere că statul trebuie să își revadă politicile pentru a înțelege de câți funcționari are nevoie și care este nivelul lor de pregătire.

„Noi dispărem, ei se înmulțesc. Astăzi sunt mai puțini funcționari decât acum 20 de ani, dar raportați la numărul de populație care a mai rămas în țară ei sunt mai mulți pe cap de locuitor. Statul și-a redus din competențele sale și a digitalizat multe servicii și acum ar fi bine să fie regândit și sistemul de administrare la nivel central și local”, a menționat Veaceslav Ioniță.

Stella Jemna a afirmat că autoritățile trebuie să-și revadă structurile administrative și să investească mai mult în pregătirea noilor funcționari. Potrivit ei, tinerii nu sunt gata să acceadă în funcții manageriale, iar cei cu experiență nu sunt deschiși pentru cooperare.

„Ceea ce se întâmplă cu forța de muncă din administrație astăzi este radiograma la ceea ce nu s-a făcut în ultimii 30 de ani. Faptul că noi nu am investit în acești oameni, că mulți dintre cei care lucrează în ministere nu sunt calificați este rezultatul politicilor unui stat. Este foarte important să avem centre de calificare moderne deoarece ceea ce se învață acum nu mai este relevant”, a afirmat fost șefă de cabinet al prim-ministrei Natalia Gavriliţa.

Potrivit unui studiu realizat de Institutul pentru Inițiative Strategice, fiecare al cincilea post din Guvern este vacant. Cele mai afectate sunt ministerele Culturii și Mediului care duc lipsă de aproximativ 30 la sută din numărul de angajați. Fiecare al patrulea post este vacant și în cadrul ministerelor Sănătății, Finanțelor și Afacerilor Externe. Cel mai bine asigurat cu cadre este Ministerul Educației și Cercetării care are vacante 11 la sută din posturi.

Studiul IPIS a fost realizat în cadrul inițiativei „Administrarea social responsabilă a finanțării externe”, în parteneriat cu Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, cu suportul Fundației Soros Moldova.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău