„Dați-ne afară!” Protest pe scările Președinției cu „participarea” lui Grosu, Gavrilița și Maia Sandu

Protest mai puțin obișnuit pe scările Președinției. Partidul Șor a adus manechinele conducerii de vârf a țării, le-a pus pancarte în mâini cu lozinci care ar cere propria demisie. „Dați-ne afară!”, ar fi cerut Igor Grosu, „Vreme trece, vreme vine, fără noi era mai bine”, era scris pe pancarta purtată de manechinul cu chipul Maie Sandu.

Foto: partidulsor.md

Potrivit reprezentanților Partidului „Șor”, scopul flashmob-ului de astăzi a fost de a demonstra că vremurile bune promise de actuala guvernare au devenit vremuri nebune, că PAS cu pas ne fură țara, cetățenii sărăcesc de la o zi la alta, din cauza scumpirilor în lanț, provocate de incompetența celor de la putere.

De asemenea, membrii formațiunii lui Ilan Șor au menționat că vina pentru toate crizele din țară o poartă președintele țării, Maia Sandu, șeful legislativului, Igor Grosu, și prim-ministrul Natalia Gavrilița, și că această bătaie de joc la adresa oamenilor nu mai poate fi tolerată.

În ultima perioadă, Partidul „Șor” a organizat mai multe acțiuni de protest în capitală și în celelalte localități din țară. În cadrul acestora, membrii și simpatizanții formațiunii au cerut demisia in corpore a guvernării PAS, pe fundalul scumpirilor fără precedent a resurselor energetice, fapt ce a dus la majorarea prețurilor pentru toate produsele și serviciile. Totodată, reprezentanții partidului au scos în evidență faptul că liderii PAS, care au ajuns la putere marșând pe mesaje anticorupție, s-au dovedit a fi chiar mai corupți decât cei din fostele guvernări.



Pub