De 28 de ani, EXIMBANK îți dăruiește oportunități de investire în prosperitatea ta

cover-articol

În Aprilie, EXIMBANK împlinește 28 ani de activitate, iar cu acest prilej, banca și-a actualizat ofertele, majorând ratele dobânzilor la depozitele pe termen lung.

Noile oferte de la EXIMBANK sunt perfect potrivite persoanelor care doresc să-și asigure viitorul, economisind inteligent pentru studiile copiilor, deschiderea unei afaceri, procurarea unei locuințe mai spațioase sau alte scopuri de lungă durată.

Depozitul CLASSICO oferă cele mai avantajoase dobânzi, începând cu 8 %, pe un termen minim de la 25 luni, cu posibilitatea de a fi reînnoit automat. Noile dobânzi permit clienților EXIMBANK să resimtă profitul din economiile investite, pentru a-și face planuri financiare pe viitor.

Unele cheltuieli sunt imprevizibile, însă alegând depozitul UNIVERSAL de la EXIMBANK, dispui de flexibilitate în retrageri și depuneri în funcție de necesități, beneficiind în același timp și de o dobândă atractivă.

O mică afacere sau studiile copiilor tăi? Alege depozitul DINAMICO sau DINAMICO + și pășește încrezător spre scopuri mari cu dobânzi fixe de la 8 % pentru 12, sau respectiv 24 luni.

Alege să economisești inteligent cu EXIMBANK și beneficiază de 0 comision pentru deschiderea, administrarea și închiderea depozitului, card bancar gratuit și reînnoirea depozitului automat cu condiții avantajoase.

Accesează calculatorul de depozite pe www.eximbank.md și fă-ți planurile financiare începând de azi.

Despre EXIMBANK

EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare („MasterCard Inc.” şi „Visa Inc.”) şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking „EXIMBANK-ONLINE”, Mobile Banking).

Website: www.eximbank.md
Facebook: @EximbankBankofIntesaSanpaolo

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente