Studenții anului trei de la Facultatea de Drept din cadrul USM vor simula un proces civil de judecată. Intrarea este liberă

usm-2
Foto: diez.md

Studenții anului trei de la Facultatea de Drept din cadrul USM vor simula un proces civil de judecată. Scopul evenimentului este de a dezvolta abilitățile practice prin acest exercițiu practic.

Fiecare student va avea un rol de care s-a pregătit din timp, iar întregul proces de judecată va fi ghidat de judecătorul de la Judecătoria Centru Gheorghe Stratulat.

„Această activitate este o tradiție a facultății și este organizată de Elena Belei, șefa departamentului Drept procedural. Prin urmare, este un eveniment public la care sunt invitați să asiste toți doritorii. Mai mult, mâine sunt așteptați și studenții din anul patru de la Colegiul Alexei Mateevici pentru a vedea ce se face la universitate. Ei sunt viitorii grefieri și acest eveniment le va util”, a declarat pentru #diez.md co-organizatoarea procesului simulat Natalia Gavrilenco.

Evenimentul va avea loc mâine, 5 aprilie, la ora 17.00, la USM, blocul Facultății de Drept, amplasat pe strada Gavriil Bănulescu-Bodoni intersecție cu Mihail Kogălniceanu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente