Accident grav la Criva: Un tânăr, beat la volan și fără permis de conducere și-a făcut mașina zob: Alte două persoane, transportate la spital
Accident grav la ieșire din localitatea Criva. Totul s-a întâmplat astăzi dimineață în jurul orei 05:10. Un tânăr, beat la volan și fără permis de conducere nu a adaptat viteza necesară pe segmentul respectiv de drum și nu a ținut cont de faptul că carosabilul era umed și vizibilitatea redusă, având viteză excesivă a pierdut controlul volanului ieșind pe banda de sens opus, iar în consecință s-a tamponat de un copac de pe marginea drumului.
Foto: Colaj
La fața locului polițiștii au stabilit, preliminar, că automobilul de marca Audi A6 la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani din localitatea Drepcăuți raionul Briceni, fără a deține permis de conducere.

În urma impactului, atât șoferul cât și pasagerii, doi tineri de 19 ani locuitori ai satelor Drepcăuți și Lipcani au fost transportați la spital cu diverse traumatisme. Fiind testați alcoolscopic la fața locului s-a constatat că tânărul de 27 de ani de la volanul automobilului avea consum de alcool 0,49 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, dar și pasagerii se aflau în stare avansată de ebrietate.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Potrivit poliției, anul trecut din cauza vitezei, pe teritoriul țării, au decedat 134 de persoane, iar 1028 au rămas cu traume pe viață. În context, Poliția Națională amintește, în special tinerilor, că traseul și viețile oamenilor nu sunt un joc online, unde o poți lua de la capăt. Poate e cazul ca fiecare să învețe din greșelile altora și să nu se bazeze pe destin. Prețuiți Viața!


Pub