image
Sursa foto: autoblog.md

Primarul satului Pietrosu ar fi fost agresat de doi polițiști beți

Primarul localității Pietrosu din raionul Fălești ar fi fost agresat fizic aseară de doi angajați ai Inspectoratului de Poliție Fălești în urma unui conflict. Cei doi polițiști s-ar fi aflat în stare de ebrietate avansată, susțin unele surse.

Poliția a precizat astăzi într-un comunicat de presă că cei doi angajați se aflau în afara orelor de serviciu.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliției a fost sesizată despre implicarea într-un conflict, a doi angajați ai Inspectoratului de Poliție Fălești cu un reprezentant al Administrației Publice Locale al unei localități din raionul Fălești. În procesul de documentare s-a constatat că angajații se aflau în afara programului de serviciu. Conducerea IGP a dispus imediat inițierea unei anchete de serviciu pentru a stabili toate circumstanțele și a aplica măsurile disciplinare corespunzătoare”, menționează poliția.

Poliția Națională reiterează că, polițiștii sunt obligați să dea dovadă de un comportament demn și responsabil, indiferent dacă sunt sau nu în timpul activității de muncă.

„Orice acțiune care denigrează imaginea Poliției va fi penalizată corespunzător”, precizează Poliția în același comunicat de presă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: