Împărțeală grasă la Bălți: Consilierii și-au majorat indemnizația de la 52 la 3100 de lei pentru o ședință: Aleșii lui Grigorișin, în horă cu alții, sărăcesc orășenii

Aleșii locali din Bălți și-au majorat indemnizația unică pentru o ședință a Consiliului Municipal de la 52 lei, până la 3100 lei. Despre aceasta a anunțat consilierul municipal Sergiu Burlacu pe pagina sa de Facebook. „Înțeleg necesitatea lui Grigorișin de a-și menține consilierii în jurul său, doar că regretabil este faptul că asta se întâmplă din contul bălțenilor”, a menționat acesta.

Foto: ipn.md

„Consilierii lui Grigorișin, într-o horă cu alți aleși locali, și-au majorat indemnizația unică pentru ședința Consiliului Municipal de la 52 lei, până la 3100 lei. Înțeleg necesitatea lui Grigorișin de a-și menține consilierii în jurul său, doar că regretabil este faptul că asta se întâmplă din contul bălțenilor, care, sărăciți de vremuri grele, se obligă să întrețină și Consilierii Municipali, subordonați camarilei de conducere a Primăriei din Bălţi, cei consilieri care recent au majorat și costul pentru transportul public în avantajul unor agenți economici.

Eu, am ajuns în Consiliul Municipal cu votul oamenilor, care își doresc o schimbare spre bine a tuturor bălțenilor, nu doar a consilierilor. Mă bucur de faptul că alături de mine, s-au mai regăsit consilieri municipali, care nu au susținut această majorare a indemnizației pentru aleșii locali. Regret faptul că Consiliul Municipal a devenit un simplu instrument în scopul promovării unor interese de grup, distante intereselor comunitare a bălțenilor. Dacă această majorare ar duce spre eficientizarea activității Consiliului Municipal Bălţi, nu aș fi împotrivă, ba chiar mai mult, aș susține-o, dar până atunci, mă abțin de a mai comenta interesele unora.

Această gașcă de impostori trebuie schimbată, iar schimbarea va veni degrabă, mai degrabă decât cred ei. P. S. Personal, voi utiliza aceste mijloace financiare, pentru a susține necesitățile bălțenilor, ai celor bălțeni care au nevoie de sprijin permanent”, a scris Sergiu Burlacu pe pagina sa de Facebook.

Pdf24 Merged 12 by Valeria Baxanean




Pub