Slusari îi răspunde lui Radu Marian: Cred că ai pierdut demult firul nu doar al postărilor mele

Răspunsul fostului deputat al Platformei DA Alexandr Slusari pentru deputatul PAS Radu Marian nu s-a lăsat așteptat. „Radu Marian, cred că demult ai pierdut firul și nu doar firul postărilor mele”, i-a răspuns Slusari.

Foto:

„Din momentul când ați exclus plafonarea marjei comerciale pentru vânzarea carburanților angro și ați pornit reforma halucinantă de comasare ANRE cu Consiliul Concurenței, care peste 4 luni a eșuat. Acordurile de cartel, aproape deschise, și majorările nejustificate ale prețurilor la mai multe produse sunt inclusiv rezultatul pierderii acestui fir”, comentat Slusari.

Deputatul PAS, Radu Marian, a spus ieri că a pierdut firul postărilor fostului parlamentar, Alexandr Slusari. „Domnul Slusari să prezinte concret ce informații are, pentru că dacă pui 2 poze cu niște metale uzate.Îmi e greu să dezmint deja fiecare postare”, a spus acesta.

Uzina metalurgică de la Rîbnița se ocupă cu șantajul și coruperea autorităților din Chișinău”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu, a declarat pe UNIMEDIA că activitatea Uzinei de la Rîbnița este sistată. „Din nou e luni și din nou domnul Slusari vine cu o postare programată”, a răspuns ministra.

Fostul deputat al Platformei DA, Alexandr Slusari, a acuzat anterior autoritățile de contrabandă, după ce mai multe camioane au fost trase pe dreapta la Rezina. Acesta a publicat astăzi mai multe imaginii și afirmă că „oficial se transportă fontă, dar cu ochiul liber se vede că sunt deșeuri de cea mai proastă calitate”.

„Dl Slusari are abilități, cunoștințe, studii pentru a putea face diferență între materie primă primară și deșeuri de metale feroase și neferoase?”, răspunde ministra Cantaragiu acuzațiilor, într-un un comentariu pentru UNIMEDIA. Iuliana Cantaragiu a menționat că „Serviciul Vamal a cerut să fie delegată o persoană pentru a verifica mărfurile, dacă nu prezintă deșeuri”, adresarea fiind în lucru.

Totodată, prim-ministra, Natalia Gavrilița, a declarat că la moment activitatea Uzinei Metalurgice de la Rîbnița este stopată.


Pub