OTP BANK: „Solidari pentru pace” împreună cu Asociația Investitorilor din România

Donatie AIR RO
Foto: OTP BANK

În contextul campaniei „Solidari pentru pace” OTP Bank a transferat o donație către Asociația Investitorilor din România, care se implică activ pentru a oferi asistență socială, plasament și hrană persoanelor refugiate.

Echipa AIR și-a asumat rolul de voluntari  din cadrul Centrului de triere pentru refugiați de la Moldexpo, oferind tuturor sute de porții de mâncare caldă și sticle de apă. Totodată, aici a fost concentrată livrarea produselor de primă necesitate destinate refugiaților din Ucraina și produselor alimentare speciale destinate copiilor.

Pe lângă acestea, Asociația Investitorilor Români a încheiat un contract de donație cu Parcul Urban de Autobuze pentru o cantitate de 3925 litri de motorină. Aceasta a fost folosită exclusiv pentru transportarea refugiaților de la toate punctele de trecere vamală de pe teritoriul Republicii Moldova.

Mai mult decât atât, OTP Bank a întreprins un șir de acțiuni de susținere a cetățenilor refugiați din Ucraina. Din start au fost luate măsuri de urgență prin care s-a facilitat accesul la produsele, serviciile bancare, retragerii numerarului pentru persoanele venite din Ucraina și în premieră – au fost lansate operațiuni de cumpărare a hrivnei.

Acțiunile respective fac parte din planul de acțiuni OTP Bank „Solidari pentru pace”, prin care banca oferă suport organizațiilor care se implică direct cu echipe de voluntari în gestionarea fluxului de refugiați, plasării temporare a acestora și asistență umanitară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente