Specialistul IT Vitalie Eșanu a dezvoltat în timp record soluții tehnologice într-o perioadă de criză. Cunoaște cum a făcut acest lucru în cadrul Start-up Grind Chișinău

SG Vitalie Eșanu
Foto: Dreamups

Comunitatea Startup Grind Chișinău își dă întâlnire pe 31 martie alături de Vitalie Eșanu, fondator & CTO al startup-ului Soofragio (VoteMeApp) și cofondator televiziunii online Privesc.Eu. Vitalie a lucrat intens la crearea a două soluții tehnologice care au ajutat la o mai bună gestionare a ajutorului umanitar pentru fluxul sporit de refugiate și refugiați din Ucraina, iar în cadrul evenimentului „Soluții accelerate de criză”, el va povesti cum a reușit să scrie cod util în timp record.

Vitalie Eșanu a dezvoltat soft-ul „uahelp.md” – un sistem informațional administrat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și platforma peer to peerdopomoha.md”, creată pentru grupul de voluntare și voluntari „Moldova for Peace” – un grup de lucru pe lângă Ministerul Afacerilor Interne și Guvernul Republicii Moldova, care contribuie la efortul de primire, asistență și acomodare a fluxului de migrare din Ucraina.

Vitalie Eșanu a început să programeze de la vârsta de 12 ani, iar în prezent este antreprenor IT, co-fondatorul televiziunii online „Privesc.Eu”, fondator și CTO la „VoteMeApp” și dezvoltatorul mai multor proiecte tehnologice.

Vitalie a acumulat o bază puternică în teoria informaticii la Colegiul de Informatică și Universitatea Tehnică din Moldova și experiență în dezvoltarea de programe software în cadrul mai multor companii internaționale, proiecte și câteva experiențe antreprenoriale.

Evenimentul va fi moderat de Mircea Țîra, fondatorul „Just Vlog” – emisiune despre businessul din Republica Moldova și cofondatorul „Just Digital”, o agenție de publicitate care creează conținut media și promovează afaceri. Specializat în marketing, project management, event management.

Agenda:
# 18:30 – Networking;
# 19:00 – Discuția cu Vitalie Eșanu;
# 20:00 – Q&A.

NOTĂ: Evenimentul va avea loc JOI, pe 31 martie la 18:30 în spațiul Orange kITchen și va fi în limba română, cu respectarea tuturor normelor epidemiologice, locurile fiind limitate. Accesul va fi posibil doar pentru 30 persoane – după principiul „primul venit, primul servit”. Taxa de participare este una simbolică și acoperă pizza și băuturile din cadrul sesiunii de networking. Partenerul  evenimentului este Orange Systems.

Mai multe detalii despre eveniment și bilete găsești aici: https://bit.ly/36DNGBH

Start-up Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Start-up Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Dreamups până în prezent.

La nivel internațional, Start-up Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Start-up Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Aliona Popov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente