(foto) Arta nu are limite: Bărbatul gol, cu o pancartă în centrul capitalei, a stârnit indignare pe internet

Pentru unii artă, pentru alții un moment jenant. Bărbatul care s-a fotografiat aproape gol în centrul capitalei a stârnit indignare, ură și critici dure pe internet. Unii internauții susțin că astfel de comportament e „dezgustător și degradant, sperie lumea, în special copii” și au îndemnat oamenii legi să se implice. Alții au cerut să fie dus la un spital de psihiatrie, scrie SHOK.md.

Foto: SHOK.md

Bărbatul s-a fotografiat în preajma Hotelului Național, în timp ce ține în mână o pancartă, cu care își acoperă zona intimă. 

Internauții nu au înțeles ce mesaj a vrut să transmită acesta. „Sunt locuri special amenajate pentru așa gen de artă! În stradă doar sperie lumea, în special copii”./ De ce copiii noștri trebuie să vadă un nene în fundul gol? Poliția de ce nu face nimic?”/ „I-aș trage o uciganie”.

Alții internauți, sarcastic, au spus că este din cauza vaccinului anti-Covid.


Prima apariție a bărbatului pe străzile Chișinăului a fost la data de 7 martie. Acesta, aproape gol, deghizat, a bulversat trecătorii și carabinierii, în centrul capitalei. Un martor l-a filmat și a publicat video pe internet. „Nici nu știu cum să reacționez”, „După achitarea facturilor” și „Cu 8 martie”, au scris internauții, au reacționat oamenii, pe o rețea de socializare.

Vezi mai mult pe SHOK.md.


Pub