Funimation se alătură comunității Crunchyroll!

Din martie ai parte de mai multe anime-uri disponibile pe Crunchyroll! Funimation care deservește milioane de fani anime în peste 52 de țări și difuzează anime–urile tale preferate în peste 10 limbi se va unifica sub brandul Crunchyroll. Noul abonament Crunchyroll va include anime-urile de pe site-urile de streaming Funimation, Wakanim, precum și VRV – aducând fanii anime din toată lumea împreună, într-o singură comunitate pe Crunchyroll!

Cum afectează această schimbare fanii Crunchyroll și Funimation?

Din martie, biblioteca anime de la Funimation și Wakanim va fi difuzată acum doar pe Crunchyroll – așa că așteptă-te să obții mai multe subtitrări, mai multe dublări și mai multe episoade noi din anime-urile tale preferate difuzate pe Crunchyroll! Noi episoade sunt acum disponibile pe Crunchyroll, precum My Hero Academia, Tokyo Ghoul și Yu Yu Hakusho, alături de cele favorite precum Cowboy Bebop și Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation, toate incluse într-un singur abonament! Consultă lista noilor episoade apărute pe Crunchyroll.

„Când am unit împreună Funimation și Crunchyroll anul trecut, prioritatea noastră principală a fost să punem fanii pe primul loc. Unificarea tuturor mărcilor și serviciilor noastre sub brandul Crunchyroll la nivel global ne permite să oferim mai multe posibilități fanilor ca niciodată, deoarece combinăm abonamente, dublări, transmisii simultane, bibliotecă, muzică, live action-uri, manga – toate într-un singur abonament. Noul Crunchyroll este realizarea unui vis și suntem recunoscători creatorilor de anime și milioanelor de fani care ni s-au alăturat pentru a face comunitatea ceea ce este astăzi”, a declarat Colin Decker, CEO Crunchyroll.

Planurile de abonamente crunchyroll ads-free rămân la aceleași prețuri, creând un beneficiu imens pentru abonații noi și existenți ai platformei, care nu vor mai fi nevoiți să plătească pentru două servicii simultan. Cele 3 planuri de abonament Crunchyroll sunt Fan 7,99 USD/lună, Mega Fan 9,99 USD/lună și 14,99 USD/lună Ultimate Fan. Consultă mai multe informații despre planurile de abonamente pe Crunchyroll.

În prezent, peste 40.000 de episoade cu subtitrări și dublaje sunt disponibile pe Crunchyroll pentru iubitorii de anime, mai multe episoade și seriale urmând să apară în următoarele săptămâni. Curând, doar pe Crunchyroll vor apărea cele mai așteptate anime-uri ale primăverii precum Kaguya-sama: Love Is War și Tiger and Bunny. Funimation va continua să adauge noi episoade din librăria sa pe Crunchyroll!

Abonații Funimation pot afla mai multe informații aici.

Pe lângă consolidarea serviciilor SVOD, Funimation Global Group, deținută de Sony, va funcționa acum sub numele de Crunchyroll. Odată cu unirea platformelor Crunchyroll și Funimation, artiștii, creatorii și fanii anime se vor uni doar pe o singură comunitate – Crunchyroll!

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.