(video) Fugar, condamnat la 9 ani de închisoare, a ajuns pe mâna poliției, după ce a furat din două magazine din Orhei

Polițiștii au reținut un tânăr de 25 de ani, care ar fi sustras din două magazine din orașul Orhei bunuri în valoare de circa 50 000 de lei.

Foto: Captură video

Oamenii legii spun că primul caz a avut loc în noaptea de 14 spre 15 martie. Acesta ar fi forțat geamului de termopan, a pătruns în magazinul situat pe strada Scrisului Latin din orașul Orhei, de unde a sustras pe ascuns un laptop, precum și alte bunuri în sumă totală de 25 055,54 de lei.

„Cel de al doilea furt a avut loc în noaptea de 19 spre 20 martie, unde prin aceeași metodă, a pătruns în magazinul de pe strada Ștefan cel Mare. De aici a sustras un notebook și un stick cu licență, cauzând proprietarului un prejudiciu în sumă totală de 23 500 de lei”, relatează polițiștii.

La data de 22 martie aceasta reținut pentru 72 de ore.

Este vorba despre un bărbat fără loc permanent de trai, anterior judecat.

Suspectul era anunțat în căutare din octombrie 2021 și condamnat de Judecătoria Chișinău (Sediul Buiucani) la 9 ani de închisoare în penitenciar de tip semiînchis.

La 23 martie, în urma percheziției autorizată de Procuratura Orhei, în locuința pe care acesta o închiria împreună cu concubina sa, au fost depistate și ridicate obiecte și bunuri care au importanță probatorie în cauzele penale investigate.


Pub