vineri, 26 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeUKRAVIT - 22 de ani în sectorul agricol: Expertiză, Responsabilitate, Inovație

UKRAVIT – 22 de ani în sectorul agricol: Expertiză, Responsabilitate, Inovație

Recomandate

Dezvoltarea continuă și autoperfecționarea sunt principalele trăsături care caracterizează o companie modernă de succes, indiferent în ce domeniu își desfășoară activitatea.

Prin urmare, apariția unui jucător calitativ nou pe piața ucraineană în 2021 – UKRAVIT SCIENCE PARK, a devenit un fenomen absolut natural, spre care compania se îndrepta în toți cei 22 de ani de activitate.

Compania nou înființată a consolidat activele Ukravit Agro LLC, unitățile de producție ale Uzinei UKRAVIT, componenta științifică sub forma propriului Institut de Sănătate a Plantelor, precum și 18 birouri regionale în toată Ucraina.

Principalele motive pentru fuziune au fost dezvoltarea rapidă și extinderea piețelor de vânzare nu numai în Ucraina, ci și în străinătate.

Fuziunea a permis companiei să funcționeze ca un singur mecanism bine coordonat și, de asemenea, a simplificat semnificativ adoptarea deciziilor manageriale.

Noua structură face posibilă dezvoltarea de noi produse și soluții integrate și mai rapid, introducerea celor mai noi tehnologii care pot îmbunătăți procesul de producție agricolă și deblocarea pe deplin a potențialului specialiștilor care lucrează în beneficiul fermierilor.

Misiunea UKRAVIT SCIENCE PARK este de a asigura prosperitatea fermierilor și a întregii industrii agricole în ansamblu și transformarea agrobusiness-ului în cel mai inovator sector al economiei de stat prin introducerea celor mai noi tehnologii și realizări științifice.

Valorile companiei sunt Inovația, Patriotismul, Expertiza și Responsabilitatea. Aici sunt cei care ascultă clientul, îl ajută să obțină rezultate maxime și să se dezvolte.

Urmând această filozofie de mai bine de 22 de ani, UKRAVIT SCIENCE PARK este astăzi producătorul ucrainean nr. 1 de produse moderne de protecție a plantelor și îngrășăminte cu microelemente, precum și un furnizor al celei mai largi game de servicii care poate acoperi aproape orice nevoie a fermierilor în perioada ciclului de producție.

În același timp, produsele și serviciile companiei câștigă încrederea fermierilor și ocupă poziții de lider pe piață și în afara Ucrainei: de exemplu, astăzi portofoliul de produse vândute de reprezentantul oficial al UKRAVIT SCIENCE PARK în Moldova OBEREGAGRO cuprinde circa 50 denumiri de preparate diferite, iar această cifră crește în fiecare an, ținând cont de caracteristicile regionale și de cererea fermierilor.

În plus, producătorilor locali le sunt oferite servicii de consultanță agronomică și suport pentru produse și servicii în teren pentru a-i ajuta să aplice produsele de protecție a plantelor eficient în condiții specifice pentru a obține recolte bune la cel mai mic preț.

Pe lângă optimizarea proceselor de lucru din cadrul companiei, chiar și într-o perioadă atât de dificilă pentru poporul ucrainean, UKRAVIT SCIENCE PARK depune toate eforturile pentru a asigura și continua procesul de producție, pentru a stabili un dialog direct cu clientul, în orice țară în care acesta se află.

Specialiștii companiei sunt în legatură cu producătorii agricoli 24/7 si sunt întotdeauna pregătiți să ofere asistența, sprijinul, sfatul necesar într-o problemă de interes, ba chiar sa se alăture în soluționarea unor probleme specifice din domeniu.

Citiți și despre 7 noutăți UKRAVIT SCIENCE PARK pentru sezonul agricol 2022.

Oberegagro
Oberegagro
OBEREGAGRO - reprezentantul oficial a produselor UKRAVIT în Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale