vineri, 26 aprilie, 2024
16.6 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFinComBank a lansat pagina #fincombusiness

FinComBank a lansat pagina #fincombusiness

Recomandate

FinComBank a lansat pagina fincombusiness pe Facebook – o platformă destinată mediului de afaceri din țară care vine în întâmpinarea antreprenorilor și businessului și care are menirea de a facilita accesarea conținutului specializat și a produselor bancare destinate persoanelor juridice. 

FinComBank este partenerul de succes al oricărei afaceri. Suntem alături de antreprenorii la început de cale, de fermieri și mici întreprinzători, de IMM-uri și de afaceri mari deja consolidate. La orice etapă a businessului tău, îți suntem alături, într-un pas prin viață.

„Dorim ca fiecare antreprenor să găsească pe pagina noastră, desinată mediului de afaceri, informația de care are nevoie, pentru a-și dezvolta propriul business, a stabili relații de afaceri și a încheia parteneriate. Știm ce înseamnă să fii antreprenor în Republica Moldova și sperăm, că sfaturile experților noștri, poveștile de succes ale clienților, interviurile captivante și multe alte informații utile să contribuie la dezvoltarea și consolidarea întreprinderilor micro, mici și mijlocii, precum și să inspire pe cei la început de cale să-și deschide propria afacere”, a subliniat Elena Stovbun, Directorul Departamentului Dezvoltării Businessului, FinComBank.

Urmărește pagina fincombusiness și fii la curent:

  • cu ultimele noutăți despre produsele și serviciile Băncii create pentru afaceri, life hacks, sfaturi și business case-uri;
  • analiza produselor și serviciilor, pentru ca tu să găsești ceva potrivit pentru afacerea ta;
  • promoții și oferte speciale;
  • răspunsuri la întrebările care te preocupă;
  • interviuri cu experții;
  • afaceri de succes și poveștile antreprenorilor din Moldova și multe altele.

Alătură-te paginii fincombusiness pe Facebook, pentru a afla informații specializate adresate antreprenorilor, a fi la curent cu produsele și promoțiile speciale, a afla mai multe detalii despre particularitățile businessului de la experții Băncii și clienții noștri.

Accesează pagina ACUM.

FinComBusiness – prețuim oameni, încurajăm afaceri!

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta:
Tel.: (+373-22) 26-99-99
Site
: www.fincombank.cоm

FinComBank
FinComBank
FinComBank oferă finanțare agricultorilor atât din resurse proprii, care poate fi subvenționată, cât și din Resurse speciale, cum ar fi: RISP, IFAD, PAC, Filiere du Vin, KfW.

Citește și ›

Advertoriale