image
Sursa foto: Twitter

Fata din ring din UFC care câștigă mai mult decât campionii mondiali! Khabib Nurmagomedov a criticat-o dur

UFC, cea mai mare promoție de MMA din lume, a cunoscut o ascensiune uriașă în ultima perioadă și este una dintre promoțiile în care luptătorii se pot lăuda cu niște încasări record.

Conor McGregor, cel mai mare star al organizației, a fost numărul unu în topul celor mai bogați sportivi în activitate realizat de Forbes.

Nu doar sportivii sunt foarte bine plătiți în promoția condusă de Dana White, ci și fetele din ring, cele care fac un adevărat spectacol în cușcă între runde.

Arianny Celeste este cea mai bogată fată din ring din UFC și câștigă un salariu mult mai mare decât cel al fostei campioane la două categorii de greutate, brazilianca Amanda Nunes.

Celeste face parte din organizația UFC încă din 2006 și a câștigat de șase ori titlul de ”Ringcard Girl of the Year” decernat în cadrul galei World MMA Awards.

Chiar dacă Amanda Nunes este privită drept cea mai bună luptătoare care a pășit vreodată într-o cușcă, salariul pe care îl încasează în UFC este, potrivit Sport Bible, incomparabil cu cel pe care îl primește Arianny Celeste.

Aceeași sursă precizează că Nunes a acumulat o avere de patru milioane de dolari în cei nouă ani petrecuți în UFC, în timp ce Celeste a ajuns la 4.5 milioane de dolari.

Fetele din ring au fost deseori criticate de luptători în legătură cu sumele de bani pe care acestea le încasează, iar Khabib Nurmagomedov a fost unul dintre cei mai vocali contestatari. Luptătorul din Daghestan le-a numit pe acestea ”cele mai inutile persoane”.

Celeste i-a răspuns fostului campion mondial de la categoria ușoară prin intermediul unui comunicat publicat pe rețelele sociale.

”Am lucrat peste 15 ani în această industrie și am învățat că este mult mai simplu să nu îți pese. Timp de 15 ani am fost mai mult decât fete din ring. Ne-am dedicat să promovăm UFC și să le transmitem dragostea și să le dedicăm timpul nostru fanilor înfocați”, a transmis Celeste.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: