Cum comentează Iuliana Cantaragiu camioanele de la Rezina și acuzațiile lui Slusari

„Dl Slusari are abilități, cunoștințe, studii pentru a putea face diferență între materie primă primară și deșeuri de metale feroase și neferoase?”, răspunde ministra Cantaragiu acuzațiilor, într-un un comentariu pentru UNIMEDIA. Totodată, Iuliana Cantaragiu a menționat că „Serviciul Vamal a cerut să fie delegată o persoană pentru a verifica mărfurile, dacă nu prezintă deșeuri”, adresarea fiind în lucru.

Foto: Colaj

„Dl Slusari are abilități, cunoștințe, studii pentru a putea face diferență între materie primă primară și deșeuri de metale feroase și neferoase? Tot ce știu eu despre dl Slusari e că este un politician care vrea să fie în centrul atenției și atât.

Ceea ce este cunoscut, asta-i că la postul vamal intern s-au prezentat pentru vămuire mai multe mijloace de transport încărcate cu marfă - fonte brute nealiate. Respectiv, Serviciul Vamal a făcut o adresare către Inspectoratul pentru Protecția Mediului, prin care solicită delegarea unei persoane pentru a se expune dacă mărfurile respective nu prezintă deșeuri. Adresarea se află în lucru”, a declarat ministra Mediului pentru UNIMEDIA.

Fostul deputat al Platformei DA, Alexandr Slusari, acuză autoritățile de contrabandă, după ce mai multe camioane au fost trase pe dreapta la Rezina. Acesta a publicat mai multe imaginii și afirmă că „oficial se transportă fontă, dar cu ochiul liber se vede că sunt deșeuri de cea mai proastă calitate”.


Pub