‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFDD anunță concurs de finanțare pentru investiții în infrastructura centralizată de irigare

FDD anunță concurs de finanțare pentru investiții în infrastructura centralizată de irigare

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Instituția Publică „Fondul de Dezvoltare Durabilă Moldova” invită Asociațiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigații (AUAI), care sunt interesate să îmbunătățească starea tehnică a Sistemelor Centralizate de Irigare (SCI), să prezinte propunerile de investiții în infrastructura de irigare.

Prin intermediul acestor investiții, FDD Moldova își propune să acorde sprijin Asociațiilor Utilizatorilor de Apă pentru Irigații, create în perioada Compact, dar și post-Compact, care au preluat managementul sistemelor centralizate de irigare, și au necesitatea de a îmbunătăți starea tehnică pentru a fi utilizate eficient și la capacitate optimă.

Entitățile eligibile:

Pentru depunerea propunerilor de investiții în infrastructura de irigare sunt eligibile AUAI care: 

  • au semnat contractul de transmitere în folosință gratuită (comodat) a SCI în conformitate cu Legea nr. 171 din 09.07.2010; 
  • SCI gestionate de AUAI sunt în stare tehnică funcțională;
  • au beneficiat de investiții din partea FDD Moldova nu mai mult de o singură dată (Compact sau post-Compact), iar la momentul depunerii Propunerii în cadrul SCI nu există lucrări de construcții în derulare, finanțate de FDD Moldova sau alți donatori; 
  • vor participa cu o contribuție proprie în contextul investiției.

Investiții eligibile:

În cadrul acestui concurs sunt eligibile propunerile investiționale care au ca obiect executarea lucrărilor de construcție și/sau înlocuirea echipamentului în stațiile de pompare în sensul expus în Ghidul cu privire la depunerea propunerilor de investiții în infrastructura de irigare pentru anul 2022.

‹ adv ›

Valoarea maximă a finanțării:

Pentru a asigura un impact tangibil, FDD Moldova va oferi finanțare pentru propunerile de investiții în infrastructura de irigare (Propuneri) în valoare de până la 250 de mii (două sute cincizeci mii) dolari SUA (cu aplicarea scutirii de TVA cu drept de deducere).

Concursul pentru propunerile de investiții este deschis tuturor entităților eligibile, care sunt interesate să participe. 

‹ adv ›

Pentru a lua cunoștință cu condițiile de participare, vizitați pagina oficială a FDD Moldova, unde veți afla mai multe detalii referitor la formularea și depunerea propunerilor de investiții.

Termenul limită pentru depunerea propunerilor de investiție este 15 aprilie 2022, ora 15:00. Dosarele primite după acest termen nu vor fi luate în considerare.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de pe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›