‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriProdusele agroalimentare necesare refugiaților ucraineni vor fi procurate de la fermierii locali

Produsele agroalimentare necesare refugiaților ucraineni vor fi procurate de la fermierii locali

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În contextul crizei refugiaților din Ucraina, Donau Soja va oferi suport financiar în vederea susținerii acestora. Astfel, în scopul realizării dezideratului și pentru a oferi sprijin fermierilor locali, produsele agroalimentare necesare vor fi procurate direct de la producătorii mici și mijlocii.

Acest lucru a fost anunțat în cadrul unei ședințe de lucru dintre ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu și Directorul Reprezentanței în Republica Moldova a Asociației Verein Donau Soja din Austria, Ela Malai.

„O parte din ajutorul financiar va fi direcționat către o organizație neguvernamentală, care își asumă angajamentul să asigure un proces eficient de achiziţii și să livreze bunurile către centrele de plasament și către familiile-gazdă”, a comunicat Ela Malai.

„Este semnificativă orice contribuție în suportul vecinilor noștri, iar pentru a asigura refugiații cu produse alimentare și bunuri de primă necesitate este important să cooperăm cu producătorii locali. Prin aceste acțiuni reușim, totodată, să consolidăm sustenabilitatea economică în sectorul agricol”, a declarat ministrul Viorel Gherciu.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›