Vino la meciul Moldova – Kazahstan. Accesul în tribunele B și D pe stadionul Zimbru va fi gratuit pentru toți

Zimbru
Foto: FMF.md

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat startul vânzărilor a biletelor pentru meciul Moldova – Kazahstan, din play-out-ul Ligii Națiunilor preconizat pe 24 martie, ora 19.00, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Biletele pot fi procurate doar online pe site-ul tickets.fmf.md.

„Vino împreună cu familia, prietenii pe stadion și invită cu tine persoanele din Ucraina refugiate la noi în țară. Acum este momentul să fim alături de Naționala Moldovei, băieții noștri contează pe susținerea fiecărui suporter.

Special pentru acest meci, accesul în tribunele B și D ale stadionului Zimbru va fi gratuit pentru toți. Pentru a avea acces gratuit pe stadion, este necesar de rezervat un bilet pe site-ul BILETE.FMF.MD. Acces vor avea doar suporterii cu bilete”, se arată în comunicatul FMF.

Totodată, în tribuna C sunt disponibile bilete la prețul standard – 200 lei.

Partida cu Kazahstanul din play-out-ul Ligii Națiunilor UEFA este importantă pentru naționala noastră. Câștigătoarea va fi stabilită în urma meciurilor tur-retur. Naționala care va învinge, își va continua evoluția în Liga C, din cadrul Ligii Națiunilor UEFA, iar selecționata care va pierde, va retrograda în Liga D.

Partida retur cu naționala Kazahstanului este programată pe 29 martie, ora 17.00, pe Astana Arena din orașul Nur-Sultan.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente