joi, 18 aprilie, 2024
8.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeStropitorile tractate "Lvivagromashproekt"- soluția optimă pentru protejarea recoltelor

Stropitorile tractate „Lvivagromashproekt”- soluția optimă pentru protejarea recoltelor

Recomandate

„Lvivagromashproekt” prezintă o gamă de stropitori tractate de înaltă performanță și productivitate.

Modelele OPȘ 3524 și OPȘ 24-18/24-21 cu volume ale buncărului de 3500 l și 2400 l și lățimi de lucru: 24, 21,6 și 18 m sunt echipate cu sistemul informatic modern TeeJet (SUA), care face posibilă operarea cu sistemele de navigație Matrix, TopCon etc., inclusiv posibilitatea de a opri automat secțiunile brațului în cazul deplasării peste zonele deja stropite.

Brațele de pulverizare sunt echipate cu un sistem hidraulic pentru extinderea și reglarea înclinării brațului. Suspensia brațului cu pendul în două puncte asigură o stabilizare excelentă a brațului, indiferent de relieful câmpului.

Elementele de structură sunt realizate din țeava cu pereți groși cu secțiune pătrată, cu sistem de alunecare unde se utilizează materiale polimerice. Dubla fixare a secțiunilor brațului în poziția de lucru asigură funcționarea fiabilă a brațului (blocare hidraulice și mecanice).

Pompele de lucru Annovi Reverberi (Italia) cu debit sporit, asigură performanță de înaltă calitate și amestecare eficientă în rezervor pentru a obține o concentrație uniformă a agrochimicelor în soluția de lucru. 

Utilajele sunt echipate cu un furtun special pentru auto- umplere, un sistem de spălare a rezervorului, sistem pneumatic de frânare (OPS 3.5) și un sistem de alarmă luminoasă („stop” – „clearance” – „turn”). 

Suprafața perfect netedă din interiorul rezervorului oferă un avantaj mare în timpul curățării reziduurilor de lichid de lucru din rezervor. Platforma de pe șasiul pulverizatorului îndeplinește cerințele esențiale de siguranță în timpul întreținerii  rezervorului.

Stropitorile sunt echipate cu roți ce au raza optimă pentru a reduce presiunea specifică asupra solului și pentru a mări garda la sol.

În echiparea Standard stropitorile sunt completate cu: mixer- agitator Polmac (Italia), suport special rabatabil cu volum de 35 litri pentru prepararea soluțiilor de lucru, rezervor pentru apă curată de 250 (OPȘ 24-18/24-21) sau 300 litri (OPȘ-3524), duze triple pentru dispersarea uniformă a substanțelor.

Opțional pot fi instalate: modul de iluminare LED a fiecărei duze; dispozitive de tăiere cu mai multe poziții, duze injectoare pentru utilizare pe vreme vântoasă și dispozitive pentru aplicarea amestecurilor de carbamid – amoniu.

Pentru mai multe detalii: Mobil: 068 877 866; 069 157 670; 061 010 034.Adresa FPC Bioprotect SRL: mun. Chișinău, com. Stăuceni, drum M2, km 10, nr.9. 022 21 41 10; www.bioprotect.md.

Bioprotect
Bioprotecthttps://bioprotect.md
Înființată în anul 2003, compania Bioprotect a devenit un distribuitor important pe piața de inputuri agricole şi servicii necesare practicării agriculturii moderne și eficiente.

Citește și ›

Advertoriale