(video) Boris Gîlcă, în ședința Primăriei: Atestăm o rată scăzută de vaccinare în municipiul Chișinău

Primarul General, Ion Ceban, a convocat pentru astăzi, ora 10:00, ședința operativă a serviciilor municipale.

Foto:

(update) Este raportată sotuația privind starea drumurilor din capitală.

(update) Andrei Pavaloi, șef adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport: 105 elevi au fost testați pozitiv la Covid săptămâna trecută. Clasele au fost puse în carantină.

(update) Boris Gîlcă, șef al Direcției generale asistență medicală și socială: 165 de paturi pentru Covid în municipiul Chișinău. Situația la zi, 110 persoane sunt internate cu Covid. Atestăm o rată scăzută de vaccinare în municipiul Chișinău. Am fost informația de Primăria nr.6 de la București ne-au pregătit un camion cu ajutor umanitar, care a fost descărcat la depozitul municipal de la Vatra și vom reveni cu discuții la ministerul Muncii pentru a primi aceste produse.

(update) „Nu voi reacționa la tot felul de provocări ale celor care instigă la ură. Nu vreau ca acest lucru să fie folosit pentru a împărți oamenii. Nu voi comenta declarațiile aberante”, a mai spus Ceban.

(update) Ion Ceban: Sunt foarte mulți oameni care necesită ajutor, să se acomodeze. Suntem deschiși pentru a angaja doritorii de a se angaja în diferite domenii de activitate. Vorbeam de pachetele cu ajutoare umanitare, este o modalitate foarte simplă de a le primi. Cetățenii ucraineni se pot apropia cu pașaportul. Ne-am gândit să organizăm prânzuri calde, urmează să vedem ce putem îmbunătăți.



Pub