(video) A „găsit” cheia potrivită și a furat 3 biciclete dintr-o scară a unui bloc: Le-a vândut cu 1800 lei și riscă o amendă de 67 de mii

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Strășeni, a fost reținut de oamenii legii pentru sustragerea a trei biciclete din scara blocului de locuit de pe bulevardul Renașterii Naționale.

Foto: captură video

Potrivit informațiilor, polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a stabili circumstanțele sustragerii și persoana care ar fi comis infracțiunea. Astfel, urmare a analizării acestora a fost stabilit momentul în care un individ a pătruns în bloc unde, prin culegere de chei, a pătruns în debara și a sustras bicicletele.

Prejudiciul cauzat victimei constituie 51 000 de lei.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală suspectul în comiterea infracțiunii a fost localizat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 23 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Strășeni, anterior cercetat penal pentru infracțiuni analogice.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina comunicând că bicicletele sustrase le-a vândut cu 1800 de lei.

Astfel, în cadrul acțiunilor desfășurate, ofițerii de investigație au depistat și ridicat bicicletele, care urmează a fi returnate proprietarului.

Suspectul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.


Pub