(video) Ministrul Muncii: Începând cu data de 27 februarie în R. Moldova au intrat 161 de loturi de ajutoare umanitare

Secretarul General al Guvernului R. Moldova, Dumitru Udrea și ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari au susținut o conferință de presă. Începând cu data de 27 februarie în Republica Moldova au intrat 161 de loturi de ajutoare umanitare, dintre acestea 114 loturi au venit în adresa organizațiilor necomerciale. Despre aceasta a anunțat, ministrul Muncii. 

Foto:

update „Începând cu data de 27 februarie în Republica Moldova au intrat 161 de loturi de ajutoare umanitare, dintre acestea 114 loturi au venit în adresa organizațiilor necomerciale. Loturile de ajutoare umanitare care nu sunt însoțite de documente sunt considerate donații și sunt recepționate la depozitul de la Leușeni de unde sunt transportate la depozitul Moldova Film”, a spus Spatari.

update „La data de 21 martie, ora 06:00, pe teritoriul R. Moldova se aflau peste 101 mii refugiați din Ucraina, dintre care aproape jumătate din ei sunt copii. Numărul este în scădere față de datele de sfârșitul săptămânii trecute. Menționăm că, în ultimele zile la punctele de trecere a frontierii cu Ucraina nu s-a înregistrat flux major de intrări în R. Moldova și se circulă normal. Vă informăm că în centrele de plasament autorizate mai sunt disponibile peste 4800 de locuri”, a spus secretarul General al Guvernului R. Moldova, Dumitru Udrea. 


Pub