Toate școlile din regiunea transnistreană trec la lecții online după ce au fost amenințate cu bombe

scoala regiunea transnistreana
Foto: novostipmr.com

Așa-zisele autorități din regiunea transnistreană au luat decizia de a trece procesul educațional în mediul online după ce, pe parcursul zilei de astăzi, 21 martie, au primit mai multe mesaje despre minarea instituțiilor de învățământ.

Conform deciziei, procesul de predare pentru elevii din clasele I-XI trece pe online din 22 martie până la emiterea unui alt ordin de către așa-zisele autorități. Măsura a fost luată pentru a menține stabilitatea și ordinea publică în regiune.

Despre mesajele cu bombe: pe parcursul zilei de astăzi, 21 martie, aproape toate școlile din regiunea transnistreană au primit amenințări în care se anunță că instituțiile sunt minate. De asemenea, amenințări au venit și la adresa conducerii „Universității de Stat din Transnistria” și a colegiului militar. Informația a fost confirmată de așa-zisul „Minister de Interne” de la Tiraspol.

Vadim Krasnoselski, așa-zisul lider de la Tiraspol, a declarat că niciuna dintre amenințările cu bombă nu s-a dovedit a fi adevărată: „Difuzatorii acestor informații ar trebui să fie conștienți de faptul că pedeapsa pentru astfel de «glume» va fi severă”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente