‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
7.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCe este „Răspunderea în relațiile de muncă”? Mai multe detalii și aspecte practice puteți...

Ce este „Răspunderea în relațiile de muncă”? Mai multe detalii și aspecte practice puteți afla la instruirea din 24 martie 2022

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Cunoașterea legislației muncii și aplicarea corectă a acesteia este calea sigură spre stabilitatea afacerii.

Totuși, nu toți angajatorii pot afirma că știu exact cum să-și desfășoare activitatea fără încălcări.

Doar în luna ianuarie, Inspectoratul de Stat al Muncii (ISM) a stabilit și consemnat 756 încălcări şi abateri de la prevederile actelor legislative şi normative, din care 500 în domeniul raporturilor de muncă și 256 – în domeniul securității și sănătății în muncă.

Pentru a preveni potențialele sancțiuni, Confederația Națională a Patronatului din Moldova organizează periodic webinare, care au menirea de a oferi informații exacte ce țin de legislația muncii, fapt ce-i ajută pe participanți să nu admită încălcări.

La 24 martie, CNPM va desfășura webinarul axat pe următorul subiect „Răspunderea în relațiile de muncă”.

La acest webinar se va vorbi despre Organizarea disciplinei muncii la unitate, atragerea salariatului în răspundere disciplinară, atragerea salariatului în răspundere materială, răspunderea unității față de salariat.

‹ adv ›

Cu un background în domeniu de peste 20 de ani, Dorin Josanu, lector universitar, co-autor al noului Cod al Muncii, precum și altor publicații la diverse subiecte ce țin de legislația muncii, este expertul ce va susține instruirea și va oferi răspunsuri detaliate la toate întrebările ce țin de „Răspunderea în relațiile de muncă”.

„Aceste instruiri sunt absolut necesare pentru oricare companie. Pentru că în cadrul acestora sunt oferite diferite informații nu doar teoretice, ci și practice ce vin în sprijinul gestionării corecte a resurselor umane. „Răspunderea în relațiile de muncă” este  o temă extrem de complexă cu multe subtilități, iar participanții la webinar vor beneficia și de materiale de suport pe care le vor putea utiliza în activitatea de zi cu zi ”, afirmă expertul.

Instruirea va avea loc online, prin intermediul platformei Zoom, astfel că oricine, indiferent de locație, poate participa. La final, pentru cunoștințele obținute vor fi oferite certificate.

Contactează CNPM la numărul 069240700 sau adresa de e-mail [email protected] pentru înregistrare sau accesează pagina www.instruiri.cnpm.md. Costul instruirii este de doar 400 de lei.

‹ adv ›

Nu ezitați, investiți în instruire azi pentru a evita un eventual prejudiciu sau sancțiune mâine! Participați la instruirile organizate de specialiști notorii din domeniu și fiți la curent cu cele mai recente modificări din legislație!

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›