(foto) Pregătește, servește și păstrează alimentele preferate cu ajutorul articolelor pentru bucătărie pe care le găsești la METRO

BubuliciD-4015

Pe lângă faptul că alimentele sunt sursa de nutrienți și energie indispensabilă pentru funcționarea organismului nostru, acestea au și un loc important în viața noastră din punct de vedere social și cultural. Mâncărurile pe care le preferăm, modul specific în care le pregătim și servim sunt rezultatul culturii și civilizației din care facem parte și a tradițiilor care ne sunt transmise din generație în generație. Totuși, chiar dacă venim din aceeași țară sau chiar din aceeași regiune, fiecare persoană își are modalitatea unică de a pregăti același fel de mâncare, fiindcă, pe lângă toate cele menționate mai sus, bucătăria și arta gătitului oferă și mult spațiu pentru a experimenta, a ne antrena creativitatea și ingeniozitatea.

Dar indiferent de preferințe, cultură și aspirații culinare, este cert faptul că pentru ca procesul gătitului și rezultatul acestuia să fie unul plăcut, este nevoie de ustensile potrivite pentru toate etapele parcursului culinar – de la prepararea bucatelor, până la amenajarea mesei.

În acest sens, METRO vine în ajutor cu o gamă largă de articole care își vor găsi locul în orice bucătărie.
Multe dintre mâncărurile pe care obișnuim să le consumăm necesită să fie prelucrate termic, iar cei care gătesc zi de zi cunosc cât de important este ca tigaia sau cratița pe care o utilizează să fie de calitate și să-și îndeplinească funcția pe cât se poate de eficient. Indiferent de cantitatea mâncării pe care o pregătiți de obicei, la METRO puteți găsi cratițe și tigăi de diverse mărimi și pentru diverse scopuri: de la tigăi cu acoperire perfectă pentru clătite și până la acele potrivite pentru rumenirea cărnii. Iată câteva dintre opțiunile disponibile.

Cu toții știm cât de apreciate sunt deserturile și produsele de patiserie în întreaga lume. Cu ele celebrăm cele mai importante evenimente din viață, ne exprimăm afecțiunea față de cei dragi, ne reîntoarcem în copilărie și tot cu ajutorul lor putem oferi un strop de savoare chiar și celor mai dificile zile. Fie că preferați deserturile cele mai populare, aveți o rețetă favorită de familie sau experimentați cu dulciurile vegane sau cu cele cât mai sănătoase, la METRO găsiți toate cele necesare pentru a prepara desertul preferat acasă. Iar pentru că acest tip de mâncare se pregătește deseori în mai multe etape, avem nevoie de ustensilele potrivite. Mai jos am pregătit câteva articole care v-ar putea fi de folos.

Pentru a reduce semnificativ timpul gătitului, iar apoi pentru a păstra cu încredere și a reîncălzi rapid mâncărurile pregătite este nevoie de articole electrocasnice mereu pregătite pentru a vă facilita parcursul gastronomic. Așadar, iată câteva dintre electrocasnicele de nelipsit în bucătărie pe care le puteți găsi în magazinele METRO.

Atât cele mai simple feluri de mâncare, cât și cele mai sofisticate, capătă un farmec deosebit atunci când sunt aranjate și servite frumos, la o masă amenajată stilat, cu tacâmuri și veselă practică și plăcută ochiului. În acest sens, asortimentul disponibil în magazinele METRO oferă posibilitatea de a alege elementele care se vor combina perfect cu bucătăria dvs și cu alimentele pe care le preferați.

Toate astea, dar și multe alte articole utile pot fi văzute în magazinele METRO, dar și în catalogul online care poate fi accesat aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente